KANTAAOTTAVA ROCKYHTYE ALGIERS HELSINKIIN TAMMIKUUSSA

To 24.1.2019 Helsinki, On The Rocks
Gospelin, bluesin, industrialin ja punkin vaikutteita kiinnostavasti yhdistelevä poliittinen rockyhtye Algiers esiintyy Helsingin On The Rocksissa torstaina 24. tammikuuta. Tapahtuman lipunmyynti käynnistyy Tiketistä perjantaina 21. syyskuuta klo 12.

Vuonna 2007 syntynyt Algiers on avoimesti dystooppinen ääni poliittiselle nykytilanteelle. Yhtye käsittelee sanoituksissaan yhteiskunnallisia teemoja kuten rasismia, väkivaltaa ja uskontoja sekä ottaa kantaa mm. Trumpin politiikkaan ja Brexitiin. Atlantalaisnelikon kollektiivinen ymmärrys ja usko yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ovat synnyttäneet kaikessa raivokkuudessaan, uhossaan ja tiedostavuudessaan groovaavaa ja jopa tanssittavaa musiikkia, jossa gospel-piireissä kasvaneen laulajan ja yhtyeen nokkamiehen Franklin James Fisherin laaja-alaisesti soiva ääni yhdistyy industrialismista ja punkista lainattuihin äänimaisemiin.

Trion ensimmäinen single ”Blood” julkaistiin vuonna 2012 ja sitä seurasi kolme vuotta myöhemmin yhtyeen nimeä kantava, musiikillisesti Suiciden ja The Temptationsin välimaastoon sijoittuva debyyttialbumi. Yhtyeen toisen ja samalla tuoreimman pitkäsoiton ”The Underside of Power” (2017) tekijäkaartiin kuului mm. Randall Dunn (Sunn O)))), Adrian Utley (Portishead) ja Ben Greenberg (Uniform, The Men).

Illan avaa maagisia äänimaisemia maalaileva, avantgarde dream pop -duo Cats of Transnistria . ”Jokainen nuotti leikkaa hiljaisuuden niin ilmaisuvoimaisena, että musiikkia voi pitää vallankumousten sarjana. Jokaisella äänellä on tilaa etsiä syvintä kauneuttaan.” – Hannu Linkola, Soundi

LIPUT:
Myyntiin Tiketissä pe 21.9.2018 klo 12
– Ennakkoon alk. 17,50 EUR
– Ovelta 18 EUR

http://algierstheband.com
www.facebook.com/Algierstheband
https://rocks.fi
www.fullsteam.fi/

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin