Assemble The Chariots julkaisee kovasti odotetun debyyttialbuminsa 19.7.2024, ja saapuu juhlistamaan levyä erityisellä keikalla On The Rocksiin Lauantaina 27. heinäkuuta!

Jo lähes kulttiasemassa piireissään oleva yhtye on hionut debyyttialbumiaan ja musiikillista suuntaansa ahkerasti ja on nyt valmis aktivoitumaan julkaisurintamalla enemmän kuin ikinä. Astraaliset ja elokuvamaiset teemat täydentyvät tiukalla blastillä, sekä tummalla extreme metallin tunnelmalla luoden oman maailmansa, joka täydentyy ilmiömäisillä ja raskailla vokaaleilla. Uusi albumi vie yhtyeen seuraavalle kokeellisemmalle tasolle ja löytää ATC:n musiikillisen ytimen, joka pääsee etuuksiinsa visuaalisesti tarkkaan suunnitellun livekeikan kanssa.

Yhtyeen kitaristi Kevin Apostol kommentoi albumia:

”Oli alusta asti selvää, että Assemble the Chariotsin debyyttialbumi tulee olemaan konseptialbumi, scifi-elokuva. Dynaaminen albumikokonaisuus pitää sisällään tutut Assemble the Chariotsin pääelementit sekä bändille täysin uusia musiikillisia ulottuvuuksia, joita albumilla kuullaan nyt ensimmäistä kertaa rikkoen genrerajoja entisestään. Kokonaisuuden säveltämisessä on käytetty elokuvamusiikin keinoja tarinankerronnan tukena, mikä on jo itsessään kokeellinen yhdistelmä extreme metallia ja elokuvamusiikkia. Unyielding Night on summa vuosia kestäneestä konsepti- ja sävellystyöstä sekä ultimaattisesta visiosta luoda elokuva metallimusiikin muodossa.”

ATC soittaa levyjulkaisukeikallaan spesiaalikeikkana koko debyyttialbumin alusta loppuun tuoreimpien hittiensä lisäksi – erityisesti vain tälle keikalle suunnitellun liveshown saattelemana.

Illan lämmittelijöinä toimivat tamperelainen tuore deathcore-yhtye Lightbearer sekä helsinkiläinen shamanismista ammentava taiteellinen metalliyhtye IA.

LA 27.7.2024 On The Rocks

Aikataulu;
20:00 ovet
20:30 Lightbearer
21:20 IA
22:30 Assemble The Chariots

23:30 Midnight CIty Club

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 15 €
– ovelta 18 €, mikäli jäljellä

Keikkalipulla vapaa sisäänpääsy loppuillan dj-klubille.