BLOODRED HOURGLASS KRUUNAA KEIKKAKESÄNSÄ HELSINGISSÄ 16.8. – MUKANA VAIHTOEHTOMETALLIKOMEETTA LUNA KILLS

Kotimaisen metallin ehdottomaan eturiviin kuuluva Bloodred Hourglass esiintyy Helsingin On The Rocksissa perjantaina 16.8.2024. Lauteille nousee lisäksi vaihtoehtometallin kuumin nimi Luna Kills.

BLOODRED HOURGLASS julkaisi uusimman albuminsa ”How’s The Heart?” syksyllä 2023. Toisen peräkkäisen Emma-ehdokkuuden ansainnut levy lähetti bändin myös sen uran pisimmälle ja menestyksekkäimmälle Suomen-kiertueelle, ensimmäiselle Euroopan-kiertueelle pääesiintyjänä sekä useammalle festarikeikalle kuin ennen. Kaikki aikaisemmat yleisöennätyksensä kiertueilla rikkonut BRHG päätti kruunata kesänsä vielä yhden klubikeikan muodossa, kun bändi nousee 16. elokuuta Helsingin On The Rocksin lavalle.

LUNA KILLS on noussut yhdeksi puhutuimmista tulokkaista suomalaisella raskaan musiikin kentällä. Lukuisten radiokanavien rotaatioissa tuoreimmilla singleillään pyörinyt yhtye louhii livekeikkansa sellaisella alkukantaisella vimmalla, että leukoja on keräilty lattioista ympäri Suomen ja Euroopan – viimeisimpänä juuri loppuneilla Tuska-festareilla.

Ilta on osa ohjelmatoimisto Nahka Agencyn 1-vuotisjuhlaviikonloppua. Paikan päällä saattaa olla luvassa juhlaan liittyviä arvontoja ja yllätyksiä, mutta luultavasti kuitenkaan ei.

BLOODRED HOURGLASS, LUNA KILLS
Pe 16.8.2024
On the Rocks, Helsinki

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 29,90€ (sis. pvm),
– ovelta 33€, mikäli jäljellä

Aikataulu:
20.00 ovet
20.45 Luna Kills
21.45 Bloodred Hourglass

Club Mascara 80s disco

Keikkalipulla vapaa sisäänpääsy loppuilan dj-klubille.