Heinäkuussa Club Infektio tarjoilee harvinaista herkkua tuodessaan ensimmäistä kertaa Suomen kamaralle puolalaisen synthwave ja cyberpunk-artistin: Cassetter!

Cassetter yhdistelee musiikissaan synthwaven nostalgiaa moderniin electro housen ja technon vaikutteisiin, luoden kutkuttavan yhdistelmän tummasävytteistä retrofuturiikkaa. Artisti on julkaissut 4 albumia (The Fugitive (2019), Entropy (2020), Robot Era (2021), Lights Out (2022)), Parallel Reality EP:n 2023 sekä lukuisia remixejä ja singlejä, joista tuorein sinkku Return Of The Cassette Man julkaistiin huhtikuussa 2024. Cassetterin musiikki on soinut myös suurimmilla synthwave/cyberpunk-kanavilla sekä Spotifyn editorilistoilla. Livenä Cassetter vie kuulijansa syvälle synkkään cyberpunkin maailmaan.
Lisäksi lavalle astuvat kotimainen dark electro industrialin legenda Kuroshio Current. Vuonna 2008 haudattu orkesteri on herätetty henkiin esittämään v 2005 julkaisematta jääneen kadoksissa olleen Und3rtow albumin teokset. Bändin syväjäästä heränneet jäsenet ovat päättäneet liven lisäksi tuottaa ja julkaista teokset tämän vuoden aikana.
Kööriin on liittymässä myös kolmas piakkoin julkaistava live-artisti. Illan DJ-kattaus vierailevine tähtineen julkaistaan niin ikään kesän kuluessa.

Party like it’s 2085!

Club Infektio: Cassetter (PL), Kuroshio Current
La 6.7.2024
On The Rocks, Helsinki

– –

Aikataulu:
20:00 – Ovet

– –

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 17 €
– ovelta 20€