Kotimainen elokuvallista ja eeppistä metallia soittava Dark Sarah julkaisee uuden albuminsa Grim 17. heinäkuuta. Levyjulkkareita juhlitaa On the Rocksissa 7. elokuuta ja keikka striimataan maailmanlaajuisesti.

DARK SARAH
+ Crimson Sun
7.8.2020
On The Rocks Helsinki
www.rocks.fi

Aikataulu:
20:00 – Ovet
20:45 – Crimson Sun
22:00 – Dark Sarah

Liput On the Rocksin live keikalle alk. 13€ Tiketistä: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/70248

Liput live streamiin alk. 9,90€ Semilivestä: https://www.semilive.fi/product/gigs-and-concerts/dark-sarah-grim-worldw…

DARK SARAH “GRIM” Worldwide Live Stream

Perjantai 7.8.2020
Showtime 22:00 EET
(21:00 CET, 20:00 GMT, 3:00 pm EST, 12:00 pm PST)

Aikataulu (Suomen aikaa):
20:00 ovet
20:45 Crimson Sun
22:00 Dark Sarah

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin