DIRTin eeppiset Halloween-bileet jälleen On The Rocksissa, mukana The Whistleblower

DIRT on yksi Suomen kovimpia rock-lupauksia. Hard rockia metalli- ja grungevaikutteilla soittava helsinkiläisviisikko on luonut kotikaupungissaan ympärilleen vahvan hypen myyden keikkojaan loppuun jo ennen debyyttialbuminsa julkaisua. Arvosteluissa menestyneeltä ”Deadbeat”-pitkäsoitolta (2022) julkaistut lukuisat singlet ovat soineet kiitettävästi radioaalloilla naulaten paikkansa lukuisille Spotifyn kuratoiduille soittolistoille ja ”Low Life”-sinkkua (2019) on striimattu jo yli 2 miljoonaa kertaa.
DIRT valmistelee tällä hetkellä odotettua toista albumiaan ja yhtye on suunnitellut On The Rocksiin jo toisen peräkkäisen halloween spooktacularin. Halloween-erikoiskeikka on yksi ainoita mahdollisuuksia nähdä yhtye livenä vielä tänä vuonna.

Lauteet lämmittelee äärimmäisen lupaava The Whistleblower, joka valloitti Helsingin festariyleisön ensiesiintymisellään vuoden 2023 Kallio Block Partyssa. Heartland rockia, r’n’b:tä, bluesia ja soulia yhdistelevä yhtye suuntaa studioon syksyllä 2023 äänittämään ensimmäistä EP:tään.

PE 3.11.2023
On The Rocks, Helsinki

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 15 €
– ovelta 18 €, mikäli jäljellä