Kotimaisen indien juhlaa ja ep-julkkareita On The Rocksissa elokuussa

Tule tarkastamaan Suomi-indien nousevien bändien livekunto, kun Eero Rivera – ja West Metro -yhtyeet juhlivat esikois-ep:tään ja ovat saanut seurakseen akustiset artistit Okkimin ja Tenho Olavin.

Eero Riveran musiikissa Manchester kohtaa Seattlen samalla, kun Espoo kaappaa Torremolinoksen auringon. Kirpeät kitarat sekä vahvat laulumelodiat stemmoineen kietoutuvat tukevan ja kolisevan rumpu-basso -pohjan ympärille. Tällä keikalla juhlistetaan yhtyeen ”Liikaa liikaa” – debyytti-EP:tä, joka julkaistaan pe 23.8. Sitä ennen pe 16.8 EP:ltä lohkaistaan vielä sinkku ”4:30”.

West Metro on vuonna 2017 perustettu aikuisrokkia englannin kielellä ja 2020-luvun soundeilla esittävä yhtye. Yhtyeen musiikissa on kuultavissa niin David Bowien ja Rushin kuin Faith No Moren ja Porcupine Treen vaikutteita. Urbaanin syntikkarokin ja isojen lauluharmonioiden lisäksi yhtye on panostanut visuaaliseen ilmaisuun kuten esimerkiksi animaatiovideoihin. West Metro julkaisee elokuussa debyytti-EP:n.

Okkim on laulaja-lauluntekijä, jonka lämmin mutta rouheasoundinen musiikki kulkee soljuvasti alternative pop -maastossa ja suomen kielellä.

Tenho Olavi on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on tunnettu muun muassa The Voice of Finlandin kuudennelta kaudelta. Ensimmäinen sooloalbumi ASKELEET julkaistiin 2022.
Tenho Olavin kappaleet ovat suomenkielistä pop/rock/folk-musaa, pieniä taideteoksia arjen hetkistä, rakkaus- ja ihmissuhdelauluja yllättävistä näkökulmista.

Eero Rivera, West Metro, Okkim, Tenho Olavi
TO 22.8.2024 On The Rocks

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 13 €
– ovelta 16 €, mikäli jäljellä