Turkkilainen räppäri Ezhel saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen, On The Rocksiin toukokuussa!

Ezhel on räppäri, laulaja ja lauluntekijä, joka tunnetaan monipuolisesta musiikkityylistään, joka yhdistää hip-hopin, trapin ja reggaen elementtejä. Ezhel, oikealta nimeltään Sercan İpekçioğlu, nousi tunnetuksi vuonna 2017 julkaistuaan debyyttialbuminsa ”Müptezhel”, joka sai paljon huomiota ja arvostusta sekä Turkin sisällä että kansainvälisesti. Hänen lyriikkansa käsittelevät usein elämää, yhteiskunnallisia kysymyksiä ja henkilökohtaisia kokemuksia, ja hän on tullut tunnetuksi kyvystään yhdistää perinteisiä turkkilaisia elementtejä nykyaikaiseen rap- ja trap-musiikkiin.

Ezhelin musiikki on saanut laajaa suosiota erityisesti nuorten keskuudessa, ja hänellä on suuri ja intohimoinen fanikunta. Hänen suosionsa on levinnyt myös Turkin ulkopuolelle, ja hän on tehnyt yhteistyötä monien kansainvälisten artistien kanssa, kuten saksalaisen räppäri Ufo361:n ja hollantilaisen räppäri Murdan kanssa.

Ezhelin ura on ollut täynnä menestystä, ja hän on julkaissut useita hittejä ja albumeja, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton kriitikoilta ja faneilta. Hänen live-esiintymisensä ovat tunnettuja energisyydestään ja intensiivisyydestään, ja hän on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Turkin merkittävimmistä nykymuusikoista. Ezhel lähtee ensimmäiselle maailmankiertueelleen, ja on valmis valloittamaan lavat sekä tapaamaan faninsa ympäri maailmaa!

Ezhel (TUR)
Pe 31.1.2025
On The Rocks, Helsinki

– –

Aikataulut:
20:00 – Ovet

– –

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 29 €
– ovelta 35 €