Joulukuussa pikkujouluissa On the Rocksissa on tarjolla räppiä, poppia ja värikästä soundeja. Factøry -klubin lavalle nousee mielenkiintoisia uusia artisteja, seuraavassa illassa luvassa
Lehtiset ja Kevin Tandu.

LEHTISET:
TCT-yhtyeestä tutut veljekset Tuomas ja Matias Lehtinen tekevät paluun latinopopin lähettiläinä.
Illan aikana kuullaan veljesten uusia biisejä sekä TCTn hittejä vuosien takaa
Huhtikuussa julkaistu sinkku ” Mä en dokaa enään koskaa” jossa tuodaan latinoviboja ja tahteja toimivalla kombolla popmusiikkiin
KEVIN TANDU:
Artisti on erennyt hämmentämään maamme viihdebisneksessä jo useamman vuodenajan. Mikael Gabrielin kanssa tehty Woppaa-kappale räjäytti potin toden teolla. Kappale on noussut parhaimmillaan latauslistan 11:nneksi ja singlelistan seitsemänneksi. Se on ollut myös 51:nneksi soitetuin radiokappale.
Keväällä Kevin Tandu julkaisei toisen albuminsa ”NONSTOP”, pitkäsoitolla Tandu käsittelee menneisyyttään, nykyhetkeään ja tulevaisuuttaan.
Projektin vastaavana tuottajana toimii Tuomas Lehtinen Nest Music Oy:sta ja sillä on muun muassa MVAbeatsin sekä DJ Yaslon tuotantoa.
_____________________________________
Ennakkoliput: Tulossa myyntiin maanantaina 22.11.2021 tikettiin.
www.rocks.fi
Ikäraja: K-18
Aika: klo 22:00-05:00
Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.
Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.
Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

***

On the Rocksin tapahtumissa on käytössä koronapassi. Passi tarkastetaan jokaiselta asiakkaalta koko aukiolon ajan. Passin luennan yhteydessä tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus, joten muistathan ottaa henkkarit mukaan. Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta.
Käyttäjät löytävät todistuksen saadusta rokotteesta, sairastetusta koronataudista ja voimassa olevista koronatesteistä Omakanta-palvelusta.

Toimi näin:
1. Lataa itsellesi EU:n koronatodistus Omakanta-sivustolta.
2. Saapuessasi On the Rocksiin avaa koronapassi valmiiksi ja näytä henkilökunnalle todistuksessa oleva QR-koodi. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.
3. Henkilökunta skannaa lukusovelluksella todistuksessa olevan QR-koodin.