Mitä tapahtuu kun laitetaan kaksi metallibändiä maailman konfliktialueilta samaan iltaan soittamaan? No siitähän tulee Fest In Peace ☮️

Tämä ilta tarjoaa esimerkiksi Hellsinki Metal Festivaliin tulijoille etkot ripauksella näillä leveysasteilla harvoin kuultuja bändejä. Illan bändit:

Dark Phantom on Irakin Kirkukin ensimmäinen death/thrash -bändi, jonka taival ei ole ollut helppo. Ottaessaan sanoituksillaan kantaa asuinalueensa poliittiseen ja uskonnolliseen väkivaltaan ja jännitteisiin, tämä kolmesta eri kansallisuudesta koostuva bändi on asettanut itsensä toistuvasti tulilinjalle ja joutunut ajoittain viemään bändielämänsä maan alle.

Inhuman Depravity on Turkista ponnistava death metal -bändi, joka miellyttää taatusti teknisen death metalin ystäviä. Bändiä on verrattu esimerkiksi Cannibal Corpseen ja Suffocationiin.

Illan suomalaisedustuksesta vastaa nu-metal -yhtye Roju, jonka saundi kietoutuu yhteen modernin metallin, djentin ja metalcoren kanssa.

Fest In Peace on pienimuotoinen spin-off Saksassa järjestetystä Peacecore Festistä, joka kokosi useiden konfliktialueiden metallibändejä samalle lavalle. Ajatuksena on nauttia kaikkia osallistujia yhdistävästä asiasta – metallimusiikista ja kysyä maailmalta: ”If we can play together, why can’t you?”

TO 8.8.2024
On The Rocks

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 15 €
– ovelta 18 €, mikäli jäljellä