Sweden Rock 2008 -festivaalien lavalle taipaleensa päättänyt Five Fifteen soitti kaikkien yllätykseksi täpötäydellä Tavastialla keikan viime elokuussa ja yksi keikka johti toiseen, kun Karjaan ELMU täytti 20 vuotta ja pyysi Five Fifteenin pääesiintyjäkseen juhliinsa.

Nyt tämä KIngston Wallin kanssa samoja polkuja Helsingin rockympyröissä kulkenut bändi saapuu On The Rocksiin 2.10.2020.

Five Fifteenissä soittaneita on nähty mm. sellaisissa orkestereissa kuin Kingston Wall, Popeda, Hanoi Rocks, Yhdysvaltalainen BIGELF, LAB, Amorphis, Stratovarius, Feral Burn ja Elastic Family. Five Fifteen itse kiersi Eurooppaa Motorheadistä ja Thin Lizzystä tuttu kitaristihirmu Brian Robertson riveissään, myös Nik Turner Hawkindistä ja John Lawton sekä Ken Hensley Uriah Heepistä ovat levittäneet rockin ilosanomaa Five Fifteenin kanssa Kalifornian klubeilta Suomen rockpyhättöihin.

Luvassa on lauluja Five Fifteenin jokaiselta levyltä, joista ensimmäinen “Progressive Hardrock Beyond The Mainstream” näki päivänvalon 1994 ja viimeinen yhdeksäs albumi nimeltään “Alcohol” ilmestyi 2006. Bändi soittaa myös ensi kertaa uutta materiaalia tulevalta levyltään “Whatever Happened To Jackie Coogan?”

Five Fifteen Sweden Rockissa 2008:
https://www.youtube.com/watch?v=jYEo6t8lDp4
Five Fifteen Tavastialla 4.8.2017:
https://www.youtube.com/watch?v=xxaxiALTdMs
Five Fifteen: Every Dog Has Its Day
https://www.youtube.com/watch?v=ps1L8R6tToE

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin