Omintakeista heavypunkkiaan mm. humpalla ja etnisellä musiikilla maustava FM2000 juhlii levyjulkkareita On The Rocksissa toukokuussa!

Kulttibändin mainetta nauttiva pieksämäkeläinen heavypunkyhtye FM2000 julkaisee maaliskuussa uransa kahdeksannen albuminsa Happohotelli. Levyllä bändi sukeltaa kokeelliseen Nintendosaundiin unohtamatta tuttuja heavypunk- ja humppavivahteita. Sanoituksissa liikutaan arkisen pahoinvoinnin ja viikonloppujuhlinnan välimaastossa. Levyn on tuottanut Tuomas Kokko (mm. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Swallow The Sun, Ghost Brigade) ja masteroinut Svante Forsbäck (mm. Rammstein, Volbeat, Michael Monroe).

Yhtäjaksoisesti vuodesta 1999 toiminut FM2000 voitti Vuoden Tulokas-palkinnon Finnish Metal Expossa 2009. Päräyttävänä liveaktina tunnetun yhtyeen keikoilla on poikkeuksetta iloisen vallaton meininki, kun punkin, metallin ja letkajenkan parhaat puolet lyövät kättä yhteen sulassa, joskin paikoin kaoottisessa sovussa.

Lavan FM2000:lle lämmittelee alun perin Juvalta lähtöisin oleva, suomalaisen ekspressiivisen vaihtoehtometallin pioneeri Iiwanajulma, joka julkaisee odotetun ”Reaktio”-paluusinglensä ja musiikkivideon maaliskuussa. Iiwanajulma on tunnettu paitsi omaperäisestä ja rohkeasta musiikillisesta ilmaisustaan, myös osuvista ja sydäntä särkevistä sanoituksista.

FM2000, Iiwanajulma
Pe 31.5.2024
On The Rocks, Helsinki

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 14 €
– ovelta 17 €