Grunge Night järjestetään toista kertaa On The Rocksissa elokuussa! Illan esiintyjinä nähdään helsinkiläinen grunge-yhtye Pretty, vaihtoehtorock-pumppu Coochilla sekä rockia, poppia ja elektronista äänimaailmaa yhdistelevä Duvaan. Liput keikalle myynnissä nyt ennakooon Tiketissä

Helsinkiläinen grunge-yhtye Pretty on tunnettu raa’asta ja voimakkaasta soundistaan sekä intensiivisistä ja energisistä livevedoistaan. Ryhmään kuuluu tekijöitä bändeistä Luukas Oja, Hene Jääsalo, Eetu Riikonen, MMSP ja Lovers Left Alive. Helmikuussa julkaistu single ”In Blue” on maistiainen tulevista kappaleista joita julkaistaan lisää tänä vuonna.

Vuonna 2017 perustettu Coochilla on rouhean groovaavalla & mehevän psykedeelisellä saundilla valjastettu vaihtoehtorockyhtye Turusta. Usean vuoden yhteissoitto on kantanut hedelmää, sillä energisen livebändin mainetta ylläpitävä Coochilla on aiheuttanut kuhinaa paikallisissa skeneissä. Elokuussa 2023 julkaistu debyytti-EP ’Master Groover’ nitoo bändin soundin tiukaksi paketiksi, joka ei jätä kuulijoita kylmäksi.

Alternative rockia, poppia, sekä elektronista äänimaailmaa dynaamisesti yhdistelevä Duvaan on kotimainen tuore yhtye, jonka monipuoliset sekä energiset live-performanssit vetävät yleisön mukaan tarinaansa. Kun on kyse tunteesta, sitä tarjoaa Duvaan.

Grunge Night, vol. 2: Pretty, Duvaan, Coochilla
To 1.8.2024
On The Rocks, Helsinki

– –

Aikataulut:
19:00 – Ovet

– –

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 12 €
– ovelta 15 €