Koronaviruksen uusiin rajoituksiin liittyen Hearthill – The Lost Tapes Tour 2020 keikka On the Rocksissa siirtyy. Uusi päivämäärä on 20.11.2020.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle päivämäärälle tai ne voi halutessaan palauttaa 24.9.2020 mennessä Tikettiin:

Helpoin tapa palauttaa liput on Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja. Mikäli palautus ei lomakkeen kautta heti onnistu, tämä voi johtua ruuhkasta joten yritäthän myöhemmin uudestaan.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös Tiketin toimipisteillä. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi.

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput Tikettiin yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

***

HEARTHILL IS BACK!!! – THE LOST TAPES TOUR 2020

Hiljattain keikkalavoille palannut ja kadonneen aikakauden nauhoitteita 90-luvun alusta julkaissut Hearthill jatkaa lokakuussa käynnistynyttä The Lost Tapes -kiertuettaan.
Tuotannossaan niin rockia, folkia ja countrya kuin rockabillyä ja poppiakin yhdistelleen helsinkiläisbändin paluukeikka toteutui Tavastialla aikaisemmin tänä syksynä. Helsingin Sanomien kriitikko Mikko Aaltonen ylisti konsertin intensiivisyyttä:

“Tirehtööri (Jussi Sydänmäki) nähtiin läpi keikan milloin puolitoista metriä ilmassa, milloin käsiensä varassa kärrynpyöriä heittäen, laulun lakkaamatta hetkeksikään. Kun samaan aikaan hänen oikealla puolellaan Laiho riehui kuin piripataan pudonnut piruparka, lavalla alkoi olla fyysistä liikettä enemmän kuin keskimääräisessä television urheilulähetyksessä.”

Tulevissa talven ja kevään konserteissa Hearthill soittaa valikoituja biisejä yhtyeen pitkän uran varrelta: hittejä, keikkasuosikkeja sekä myös harvinaisempaa materiaalia.

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 25€, ovelta 27€
– OTR-kortilla ennakkoon 23€, ovelta 25€

www.facebook.com/hearthill2019
www.fullsteam.fi

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin