Henrik! esiintyy On the Rocksissa toukokuussa 2021
Liput:
– ennakkoon Tiketistä 13€
– ovelta 14€
Lipunmyynti alkaa Tiketissä pe 20.11.2020 klo 9:00
Ovet: 19:00

Suut loksahtivat ammolleen kun Versace Henrikinä Suomen ja sen keikkapaikat räjäyttänyt HENRIK! julkaisi uuden albuminsa “Vanha Testamentti” loppusyksystä 2018. Eevil Stöön luotsaaman Katakombi-levy-yhtiön kautta ilmestynyt albumi sisältää aikamme omalaatuisinta hardcorea. Vanha Testamentti arvioitiin Rumbassa legendaarisesti 0,0:n pisteen antilevyksi.
Jatkoa saatiin keväällä 2020 ilmestyneiden “Psalmit” ja “Uusi Testamentti” -albumien myötä.
HENRIK! -yhtye on lyhyen elinkaarensa aikana osoittautunut hurmokselliseksi sekä räjähtäväksi liveperformanssiksi, jossa musiikin konventioiden sekä sosiaalisten sääntöjen rajat jäävät kauas taakse yhtyeen esiintymisen aikana.
Helsingin Sanomien kriitikko tiivistikin ensilevyn loppuunmyydyn keikan tunnelmat osuvasti: “Henrik! bändeineen on arvaamattomampi kuin yksikään punkbändi, jonka keikalla olen hetkeen ollut.”
***
On the Rocksin turvallisuusohje:
Vallitsevan poikkeusajan sääntöjen mukaisesti tapahtuma toteutetaan rajoitetulla kapasiteetilla turvavälejä noudattaen. Toivomme, että asiakkaat pyrkivät olemaan oman seurueensa parissa sekä pitävät huolta turvaväleistä ja riittävästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy jokaiselta tiskiltä sekä eteispalvelupisteeltä.
• Älä saavu paikalle, jos sinulla on flunssaan viittaavia oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
• Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
• Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
• Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua
• Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Maskeja voi tarvittaessa ostaa myös tiskiltä.
Lue lisää On the Rocksin turvallisuusohjeista: https://www.rocks.fi/turvallisestiyhdessa