Honey B & T-Bones

35 vuotta yhtäjaksoisesti toiminut Honey B & T-Bones kuuluu suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin. Yhtye on levyttänyt 15 täysmittaista albumia ja esiintynyt kaikkialla Euroopassa sekä myös osissa Pohjois-Amerikkaa. Vuosikymmenten saatossa ryhmä on kypsynyt kaleidoskooppiseen nykybluestyyliinsä, jossa improvisaatiolla on oma merkittävä roolinsa.
Honey B & T-Bonesin viimeisin studioalbumi Time Was äänitettiin puoliksi Yhdysvaltain Memphisissä tarunhohtoisessa SUN-studiossa ja levyn tuottajana toimi Pepe de Luxe -yhtyeestä tunnettu James Spectrum.

”HBTB ei soita bluesia, tai mitään muutakaan, viran puolesta tai kaupallisista syistä. Vaistolla se liikkuu juuri tässä ajassa ammentaen samalla melkein huomaamatta valtavasta perinnetietoudesta. Yhtye on jännittävästi hip ja tekee pahaa jälkeä missä tahansa maailman lavoilla. Aija Puurtinen liikehtii sähäkästi silmät tuikkien laulun lipuessa vaivattomasti bluesista ja rockista jodlaukseen ja hämmästyttäviä taajuuksia tavoittavaan äänimaalailuun. Esa Kuloniemi soittaa nykyään slideä entistäkin enemmän ja mielikuvituksella, joka saa monet kollegat tuntumaan tylsiltä.”

– Jussi Niemi (Aamulehti)

Honey B & T-Bones esiintyy nykyisin kvartettimuotoisena kokoonpanolla

Aija ”Honey B” Puurtinen: laulu
Esa Kuloniemi: kitarat, mandoliini, laulu
Mooses Kuloniemi: rummut, laulu
Pekka Rajamäki: basso, laulu

Liput: 19/20€
OTR-kortilla 17/18€
Ovet: 21:00