Lauantaina 6.11. poimitaan Suomi-rootsin rusinat pullasta, kun Iron Country Sisters ja Mika Kuokkanen esiintyvät samassa illassa On the Rocksissa! Molemmilta luvassa sekä vanhoja suosikkeja että uutta materiaalia.

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 13€
– ovelta 15€

IRON COUNTRY SISTERS
Iron Country Sisters on helsinkiläinen siskotrio, jonka englanninkielisessä musiikissa kaikuu modernin ja perinteisen americanan vaikutus. Bändin omaleimainen, lämmin ja kuulas soundi nojaa sielukkaisiin kolmiäänisiin harmonioihin sekä vahvaan tulkintaan.
Muun muassa Rolling Stone -lehden toimittajana tunnettu David Fricke hehkutti bändiä Radio Helsingissä näin:
“If they came from Nashville or Alabama or Kentucky, this would be an immediate Americana sensation in the States. This is something that, you know, critics would be all over.”
On the Rocksiin yhtye saapuu bändikeikalle sekstettinä ja luvassa on sekä vanhoja suosikkeja että tuoretta materiaalia.

https://www.facebook.com/ironcountrysisters/

MIKA KUOKKANEN
Suomalaisen roots-musiikin kiintotähti, Hoedown-yhtyeen perustaja Mika Kuokkanen on jo varsin pitkällä urallaan toiminut Hoedownin lisäksi mm. laulaja-lauluntekijä/ sooloartistina ( KKANE ) sekä laulajana ja muusikkona useissa kokoonpanoissa kuten esimerkiksi Joshua James-Evan Coulombe-Mika Kuokkanen, Mika Kuokkanen & Jere Ijäs, Broadcast, Edu Kettunen-Mika Kuokkanen-Johanna & Mikko Iivanainen.
Muusikkona häntä ovat työllistäneet mm. J. Karjalainen, Edu Kettunen, Erin, Maarit ja moni muu.
Suomen lisäksi etenkin Amerikassa ja Australiassa kiertänyt Kuokkanen esittää On The Rocksin soolokeikalla omia kappaleitaan eri levyiltä, omaperäisiä versioita lempikappaleistaan ja ehkäpä uuttakin materiaalia!

https://www.facebook.com/MikaKuokkanen.Hoedown/
– – – – – – – – – – – – –
Vallitsevan poikkeusajan sääntöjen mukaisesti kaikille asiakkaille on istumapaikka ja tapahtumien kapasiteettia on rajoitettu. Toivomme, että asiakkaat pyrkivät olemaan oman seurueensa parissa sekä pitävät huolta turvaväleistä ja riittävästä käsihygieniasta. Liikkuminen ja tanssiminen on kuitenkin sallittua.
• Älä saavu paikalle, jos sinulla on flunssaan viittaavia oireita tai olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
• Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
• Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
• Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua