Ruotsalainen laulajalupaus Isak Danielsson esiintyy On The Rocksissa lokakuussa

Isak Danielsonin kiehtova ja kypsä ääni paljastaa vanhan sielun nuoren miehen kehossa ja lahjakkuuden, joka ulottuu huomattavasti hänen todellista ikäänsä pidemmälle. Hänen äänensä, sekä vahva että haavoittuva, on verrattu Anthony & The Johnsonsiin, James Blakeen ja Hozieriin.

Isak Danielson on julkaissut neljä albumia – ”Yours” (2018), ”Remember To Remember Me” (2020), ”Tomorrow Never Came” (2021) ja viimeisimpänä ”King Of A Tragedy” (2022). Hänen musiikkinsa on kerännyt yli 400 miljoonaa suoratoistoa pelkästään Spotifyssa. Hänen kappaleitaan on esitetty useissa suurissa kansainvälisissä TV-tuotannoissa vuosien varrella. Äskettäin ”Better Days” hänen viimeisimmältä albumiltaan ”King Of A Tragedy” kuultiin ”Magnum PI”-sarjan jaksossa. Ammattitanssijat ovat tehneet koreografioita hänen musiikkinsa tahtiin tanssiesityksissä ympäri maailmaa, mukaan lukien amerikkalainen ”So You Think You Can Dance” ja kanadalainen tanssiohjelma ”Revolution”. Hänen kappaleensa ”Ending” toimi dramaattisena taustana lähes viiden minuutin pituiselle tunteikkaalle lopetuskohtaukselle Marvelin TV -sarjassa ”Cloak & Dagger” (joka toi hänelle myös sijan Billboardin ”Hollywood Reporter Top TV Songs Chartin” kymmenen kärjessä), ja kuulimme ja näimme hänet myös Ruotsin arvostetun TV-sarjan ”Tunna blå linjen” toisella kaudella.

Äskettäin Isak teki dueton Alba Augustin kanssa, he esittivät cover-version Frank Oceanin kappaleesta ”White Ferrari” Isakin YouTube-sarjan Sunday Sessions jaksossa. Syksyllä voimme odottaa täysin uutta musiikkia ensimmäisenä singlejulkaisuna tulevalta albumilta, joka vie Isakin kiertueelle Eurooppaan Helsingistä alkaen.

Isak Danielson on saanut ruotsalaisen platinalevyn myynnistä suurella hittikappaleellaan ”Broken”. Hänelle on myönnetty myös kultalevyjä kolmesta muusta kappaleesta: ”I’ll Be Waiting”, ”Always” ja ”I Am Falling In Love”. Kaiken menestyksen huolimatta tuntuu silti, että olemme vasta nähneet Isak Danielsonin kukoistavan uran alkua. “Koska totuus on kristallinkirkas: ei yksikään ruotsalainen mies laula yhtä hyvin kuin Isak Danielson.” (Lasse Anrell).

On The Rocks, Helsinki
KE 18.10.2023

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 24,50 €
– ovelta 26 €, mikäli jäljellä