Koronaviruksen leviämisvaiheesta johtuvat väliaikaiset rajoitukset vaikuttavat myös On the Rocksin keikkatoimintaan ja Jore Marjaranta -tapahtuma joudutaan valitettavasti siirtämään uudelleen uudelle päivämäärälle 2.6.2021. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilla löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 8.3.2021 mennessä

****

Jore Marjaranta saapuu soolo keikalle On The Rocksiin!
Liput: 18/20€
Ovet: 19:00
Showtime: 20:00

Jore Marjaranta on suomalainen muusikko, joka tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band ja Guitar Slingers. Hän on ollut soolouralla vuodesta 2000 lähtien ja on julkaissut useita hittisinglejä, joista tunnetuimmat ovat Haaveet kaatuu (elokuvasta Pahat pojat) ja Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison). Joren seitsemäs soololevy Hetket kuvina julkaistiin syyskuussa 2016.

Jore Marjarannan soolouran alusta tulee kuluneeksi 20 vuotta. Hän juhlistaa pitkää uraansa julkaisemalla vuoden tauon jälkeen uuden laulun nimeltään Kauemmin. Laulu on alkuperäiseltä nimeltään Longer ja se on Dan Fogelbergin hitti vuodelta 1979. Kappale julkaistaan 3.7.2019.

On The Rocksin turvallisuus ohjeistus:
https://www.rocks.fi/turvallisestiyhdessa/