Helsingin Kaisaniemen uusi Kaisa Rocks -tapahtuma järjestetään elokuussa ja viralliset jatkot juhlitaan On the Rocksissa
Helsingin Kaisaniemeen nousee uusi tapahtuma elokuussa. Kolmipäiväisessä Kaisa Rocksissa 12.-14.8. esiintyvät jo aiemmin julkistetut Eppu Normaali, Popeda, Battle Beast, Klamydia, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Turmion Kätilöt ja Vesterinen Yhtyeineen. Nyt tapahtuma julkistaa lisää ohjelmaa, kun esiintyjiksi ovat varmistuneet suomenkielisen metallin suuruus Mokoma, rautalankametalliyhtye Viikate, toukokuussa uuden Jumalattomat-levyn julkaiseva Kotiteollisuus ja laulaja-lauluntekijä Vilma Alina. Tapahtuman jatkot juhlitaan On the Rockissa, jossa esiintyvät muun muassa Miljoonasade, Cyhra ja Huuto!
Kaisa Rocks on täysin kotimaiseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma.
”Suomesta löytyy valtava määrä osaamista ja isoa yleisömäärää kiinnostavia artisteja, joten on ilo esitellä pääesiintyjiä myöten kotimainen esiintyjäkattaus, promoottori Niksu Väistö sanoo.
Kaisa Rocks jatkuu vielä tapahtuma-alueen porttien sulkeuduttua. Joka tapahtumailta livemusiikkia on tarjolla naapurissa On the Rocks -klubilla, jossa esiintyvät muun muassa Miljoonasade, Cyhra, Turmion Kätilöiden luotsaama dj-duo Stereo Terror, Huuto! ja Varvara. Kaisa Rocks -lippua näyttämällä jatkobileiden tiketistä saa neljän euron alennuksen.

*************

KAISA ROCKS – VIRALLISET JATKOT
12.-14.8.2021 On the Rocks, Helsinki

TO 12.8.2021
Huuto!, Varvara
Liput:
– ennakkoon 7 € / Kaisa Rocks -lipulla 3 €
– ovelta 8 € / Kaisa Rocks -lipulla 4 €

PE 13.8.2021
Cyhra, Stereo Terror
Liput:
– ennakkoon 22 € / Kaisa Rocks -lipulla 18 €
– ovelta 24 € / Kaisa Rocks -lipulla 20 €

LA 14.8.2021
Miljoonasade
Liput:
– ennakkoon 23 € / Kaisa Rocks -lipulla 25 €
– ovelta 19 € / Kaisa Rocks -lipulla 21 €

Ennakkoliput jatkokeikoille myy Tiketti

***

Cyhra
Amaranthen, In Flamesin, Annihilatorin ja Shiningin entisistä jäsenistä koostuva Cyhra esiintyy On The Rocksissa Kaisa Rocks festivaalien jatkoilla.
Vuonna 2016 perustetulla yhtyeellä on Suomessa vankka fanipohja. Menneet esiintymiset Helsingissä, Oulussa, Laukaassa ja Tampereella on otettu kiihkeästi vastaan ja yhtyeen suosio on noussut keikka keikalta.
Jake E – vocals
Euge Valovirta – guitars
Alex Landenburg – drums
Marcus Sunesson – guitars
Jesper Strömblad – guitars
http://cyhra.com/

Loppuyön jatkot toimittaa Stereo Terror. Kuten tapoihin kuuluu, nämä bailujen multitaiturit soittavat empimättä mikä heistä on hyvää. Saattaapi illan synkät biitit taittua suuntaan, tai toiseen, mutta bileet on silti täysin tosiasia.
Kaisa Rocks festivaalit:
https://www.facebook.com/events/815796239268619/