Helsingin Kaisaniemen uusi Kaisa Rocks -tapahtuma järjestetään elokuussa ja viralliset jatkot juhlitaan On the Rocksissa
Helsingin Kaisaniemeen nousee uusi tapahtuma elokuussa.
Kolmipäiväisessä Kaisa Rocksissa 12.-14.8. esiintyvät jo aiemmin julkistetut Eppu Normaali, Popeda, Battle Beast, Klamydia, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Turmion Kätilöt ja Vesterinen Yhtyeineen. Nyt tapahtuma julkistaa lisää ohjelmaa, kun esiintyjiksi ovat varmistuneet suomenkielisen metallin suuruus Mokoma, rautalankametalliyhtye Viikate, toukokuussa uuden Jumalattomat-levyn julkaiseva Kotiteollisuus ja laulaja-lauluntekijä Vilma Alina. Tapahtuman jatkot juhlitaan On the Rockissa, jossa esiintyvät muun muassa Miljoonasade, Cyhra ja Huuto!
Kaisa Rocks on täysin kotimaiseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma.
”Suomesta löytyy valtava määrä osaamista ja isoa yleisömäärää kiinnostavia artisteja, joten on ilo esitellä pääesiintyjiä myöten kotimainen esiintyjäkattaus, promoottori Niksu Väistö sanoo.
Kaisa Rocks jatkuu vielä tapahtuma-alueen porttien sulkeuduttua. Joka tapahtumailta livemusiikkia on tarjolla naapurissa On the Rocks -klubilla, jossa esiintyvät muun muassa Miljoonasade, Cyhra, Turmion Kätilöiden luotsaama dj-duo Stereo Terror DJ’s, Huuto! ja Varvara. Kaisa Rocks -lippua näyttämällä jatkobileiden tiketistä saa neljän euron alennuksen.

*************

KAISA ROCKS – VIRALLISET JATKOT
12.-14.8.2021 On the Rocks, Helsinki

TO 12.8.2021
Huuto!, Varvara
Liput:
– ennakkoon 7 € / Kaisa Rocks -lipulla 3 €
– ovelta 8 € / Kaisa Rocks -lipulla 4 €

PE 13.8.2021
Cyhra, Stereo Terror DJ’s
Liput:
– ennakkoon 22 € / Kaisa Rocks -lipulla 18 €
– ovelta 24 € / Kaisa Rocks -lipulla 20 €

LA 14.8.2021
Kaisa Rocks jatkot: Miljoonasade
Liput:
– ennakkoon 23 € / Kaisa Rocks -lipulla 25 €
– ovelta 19 € / Kaisa Rocks -lipulla 21 €

Ennakkoliput jatkokeikoille myy Tiketti
Kaisa Rocks festivaalit:
https://www.facebook.com/events/815796239268619/

***

Huuto!
Huuto! syntyi undergroundrockin ja punkin kohtaamisesta, kasvoi raskaamman soundin myötä ja päätyi olemaan enemmän runttausta kuin ränttätänttää. Biisien teksteissä sukelletaan hedonismin ja päihteidenkäytön historiaan, apokalyptisiin visioihin, metafyysisiin ulottuvuuksiin sekä rock’n’rollin ytimeen.
Takana on kymmeniä keikkoja, Maailma on SS-market -albumi (Stupido, 2018), Metamarket-digi-ep (Stupido, 2019), seiskatuumainen, digisinkkuja, jokunen oma undergroundkulttuurizine ja kymmenkunta DIY-musiikkivideota.
”Emme kysele ohjeita, vaan luomme omat toimintamallimme”, yhtye kertoo ja jatkaa: ”Emme anna armoa livenä, vaan näytämme missä rima menee.”

Varvara:

Kahden vuoden hiljaiselon jälkeen Kymenlaaksossa majaansa pitävä, vaihtoehtoisen rockin parissa operoiva, Varvara tekee paluun julkaisukantaan viidennellä “Bad Acting Good” -nimeä kantavalla pitkäsoitollaan 26. päivä maaliskuuta. Albumi julkaistaan digitaalisesti ja vinyyliformaatissa tuttuun tapaan yhtyeen oman Haminian Sounds -levymerkin ja Royal Mint Recordsin yhteistyönä.

Albumilta on tänään julkaistu myös uusi stop motion -tekniikalla kuvattu musiikkivideo albumin avausraitaan “Sailor”. Videon kuvasi ja leikkasi yhtyeen kitaristi Toni Raukola.
VARVARA – SAILOR
https://youtu.be/7yHrcBlkpy8