Helsingin Kaisaniemen uusi Kaisa Rocks -tapahtuma järjestetään elokuussa ja viralliset jatkot juhlitaan On the Rocksissa
Helsingin Kaisaniemeen nousee uusi tapahtuma elokuussa. Kolmipäiväisessä Kaisa Rocksissa 12.-14.8. esiintyvät jo aiemmin julkistetut Eppu Normaali, Popeda, Battle Beast, Klamydia, Arttu Wiskari, Anssi Kela, Turmion Kätilöt ja Vesterinen Yhtyeineen. Nyt tapahtuma julkistaa lisää ohjelmaa, kun esiintyjiksi ovat varmistuneet suomenkielisen metallin suuruus Mokoma, rautalankametalliyhtye Viikate, toukokuussa uuden Jumalattomat-levyn julkaiseva Kotiteollisuus ja laulaja-lauluntekijä Vilma Alina. Tapahtuman jatkot juhlitaan On the Rockissa, jossa esiintyvät muun muassa Miljoonasade, Cyhra ja Huuto!
Kaisa Rocks on täysin kotimaiseen musiikkiin keskittynyt tapahtuma.
”Suomesta löytyy valtava määrä osaamista ja isoa yleisömäärää kiinnostavia artisteja, joten on ilo esitellä pääesiintyjiä myöten kotimainen esiintyjäkattaus, promoottori Niksu Väistö sanoo.
Kaisa Rocks jatkuu vielä tapahtuma-alueen porttien sulkeuduttua. Joka tapahtumailta livemusiikkia on tarjolla naapurissa On the Rocks -klubilla, jossa esiintyvät muun muassa Miljoonasade, Cyhra, Turmion Kätilöiden luotsaama dj-duo Stereo Terror DJ’s, Huuto! ja Varvara. Kaisa Rocks -lippua näyttämällä jatkobileiden tiketistä saa neljän euron alennuksen.

*************

KAISA ROCKS – VIRALLISET JATKOT
12.-14.8.2021 On the Rocks, Helsinki

TO 12.8.2021
Huuto!, Varvara
Liput:
– ennakkoon 7 € / Kaisa Rocks -lipulla 3 €
– ovelta 8 € / Kaisa Rocks -lipulla 4 €

PE 13.8.2021
Cyhra, Stereo Terror DJ’s
Liput:
– ennakkoon 22 € / Kaisa Rocks -lipulla 18 €
– ovelta 24 € / Kaisa Rocks -lipulla 20 €

LA 14.8.2021
Kaisa Rocks jatkot: Miljoonasade
Liput:
– ennakkoon 23 € / Kaisa Rocks -lipulla 25 €
– ovelta 19 € / Kaisa Rocks -lipulla 21 €

Ennakkoliput jatkokeikoille myy Tiketti

MILJOONASADE
Jyväskyläläinen vuonna 1985 perustettu Miljoonasade on suomirockin kruununjalokivi!
Miljoonasateen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Lapsuuden sankarille, Marraskuu, Silmitön talvi, 506 ikkunaa, Miljoonasade, Lelukaupan häät, Ikäväni Tallinnaan, Rakkaus on lihaa, Olkinainen, Tulkoon rakkaus ja Voipallo. Yhtyeen viimeisin albumi Karkumorsian julkaistiin alkuvuodesta 2019, jonka jälkeen bändi potkaisi käyntiin kattavan Suomen kiertueen. Pitkäsoiton jälkeen yhtyeeltä on myös ilmestynyt vuoden 2017 livetaltiointi Lutakko Palaa.
Miljoonasade on:
Heikki Salo, laulu
Matti Nurro, kitara
Jarmo Hovi, rummut
Ari Laaksonen, basso
Tomi Aholainen, syntikat
https://www.heikkisalo.com/miljoonasade
Kaisa Rocks festivaalit:
https://www.facebook.com/events/815796239268619/