KANERVA ON THE ROCKSIIN

Liput: 9,50€ / 10€
20:00 Ovet
21:00 Kielo Kärkkäinen Duo
21:45 Kanerva

Laulaja-lauluntekijä Kanerva julkaisi toisen sooloalbuminsa 4. lokakuuta. Kuinka aika pysäytetään -levy kertoo siitä miten elämme yhtä aikaa kolmessa ajassa. On nykyisyys, tuleva ja mennyt; kaikki se minkä muistaa. Aika repii meitä eri suuntiin ja välillä on vaikea löytää rauhaa sieltä missä on nyt.
Kuinka aika pysäytetään on väriläiskä, kiihkeä ja monimuotoisesti etenevä mosaiikki, joka yhdistää rohkeasti tyylilajeja kitararockista houseen. Sanoittajana Kanerva tallentaa tarkasti ympäristöä ja joka suuntaan vetäviä mielenhaluja. Albumilta on aiemmin julkaistu singlet Ihana, Fitbit ja Aaverakkaudet. Livenä sähkökitaransa ja kovatasoisen yhtyeensä kanssa esiintyvä Kanerva on valloittavan karismaattinen esiintyjä.

Kanervan debyyttialbumi Paritanssi julkaistiin maaliskuussa 2018. Levy keräsi kiittäviä arvioita mm. Helsingin Sanomissa, Suomen kuvalehdessä, MeNaisissa ja Soundissa. Levyltä julkaistiin mm. singlet Joutomaat ja Kypsiä marjoja. Tekstit tutkivat pitkän parisuhteen kaarta alusta aina kirpeään loppuun saakka.

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin