Ruotsin merkittävimpiin pop-artisteihin lukeutuva LIAMOO esiintyy On The Rocksissa toukokuussa!

LIAMOO teki läpimurtonsa vuonna 2016, kun hän voitti Idolin ja valloitti ruotsalaisen yleisön sydämet. Hänen debyyttisinglensä ”Playing With Fire” nousi nopeasti listoille ja vuonna 2018 hän julkaisi debyytti-EP:nsä. Hän esiintyi myös vierailevana artistina DJ John de Sohnin hitissä ”Forever Young”, jota on sittemmin striimattu Spotifyssa yli 133 miljoonaa kertaa.

Samana vuonna LIAMOO debytoi Melodifestivalenissa itse kirjoitetulla kappaleella ”Last Breath”, joka varmisti hänelle finaalipaikan. Vuonna 2019 hän loisti jälleen duetolla ”Hold You” yhdessä Hanna Fermin kanssa, ja vuonna 2022 hän varmisti kolmannen suoran valintansa finaaliin hitillä Bluffin.

LIAMOO esitteli lauluntekijänlahjojaan Melodifestivalenissa myös vuonna 2023 kappaleella ”Royals”, jonka esitti Paul Rey ja joka myös pääsi suoraan finaaliin. Kulunut vuosi on ollut LIAMOOlle erittäin jännittävä. Melodifestivalenissa saavutetun lauluntekijän menestyksen lisäksi hän on ihastuttanut yleisöä lähes 50 live-esiintymisessä ja tehnyt kansainvälistä yhteistyötä puolalaisen poptähden KUBAn kanssa kappaleessa ”Running With Lightning”. Kappale on tällä hetkellä kovassa nosteessa Puolassa, ja se on radiotaulukoiden top 15 -listalla.

LIAMOO (SWE)
Su 12.5.2024
On The Rocks, Helsinki
Liput alk.

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 22 €
– ovelta 25 €