Love Is Punk Fest järjestetään ensimmäistä kertaa 7. lokakuuta Helsingissä, On The Rocksissa

Love Is Punk Fest on uusi punk-rockiin keskittyvä musiikkitapahtuma, joka lähtee ensi vuonna kiertämään ympäri Suomea. Tapahtuman on suunnitellut tuoretta Live Is Punk -ohjelmatoimistoa ja Love Is Punk Records -levy-yhtiötä pyörittävä Jani ”Jansku” Tanskanen.

”Meillä on tavoitteena tuottaa yleisölle minifestareita, joissa on paljon hyvää musaa ja hauskaa oheistoimintaa. Ensimmäisillä festeillä järjestetään pöytäfudisturnaus, jossa halukkaat pääsevät haastamaan bändien jäseniä.”, kertoo Jansku.

Ensimmäisen illan ohjelmisto on julkistettu: lavalle nousevat Love Is Punk -perheen jäsenet: Rasvamaksa, Clarkkent ja Lame Duck. Love Is Punk Festissä esiintyviä bändejä yhdistää energinen livemeno ja rakkaus punkiin.

Rasvamaksa

Rasvamaksa soittaa Love Is Punk Festissä levynjulkaisukeikkansa: yhtyeen debyyttialbumi Muutakin kuin muisto tarjoilee niin raivokasta punk-asennetta kuin iskeviä metallisia äänimaisemia.

Clarkkent

Kansainvälistä suosiota nauttivalta Clarkkentilta ilmestyy sinkku Death After Life musiikkivideon kera, joka viitoittaa tietä bändin ensi vuonna ilmestyvälle viidennelle ja vihaisimmalle albumille.

Lame Duck

Skeitti- ja lumilautaleffoista tuttu punk-rock -trio Lame Duck soittaa Love Is Punk Festeillä 20-vuotisjuhlakeikkansa.

On The Rocks LA 7.10.2023

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 14 €
– ovelta 16 €, mikäli jäljellä