On The Rocks goes rap vol. 2, 26.7.2024
Chilli Länsi presents: Ameeba, Henri Noire, Pröj3kt, Se Toinen ja DJ Olpekki ft. spessu MCs

Tule todistamaan kesän stygein ug-räppi-iltama On The Rocksiin 26.7.2024! Näissä keskikesän perjantaihuuman kinkereissä lavalla nähdään monissa liemissä marinoituneita ug-artisteja: suomiräp-legenda Ameeba, helsinkiläinen pitkän linjan ug-räppäri Henri Noire, soundeiltaan 90-luvun eastcoast boombappiin nojaava Pröj3kt, rytmimusiikin ja lyriikan yhdistetyssä maailmassa seikkaileva Se Toinen ja DJ Olpekki ft. spessu MCs.

Ameeba

Ameeba on yksi maamme arvostetuimpia tekijöitä ug-räppigiggareiden ja artistikollegoidensa keskuudessa. Melko harvakseltaan keikkailevan ja musiikkia julkaisevan rap-artistin naama ei ole kulunut mediassa, vaikka hän on tehnyt räppiä jo vuosituhannen vaihteesta alkaen. Paitsi syväluotaavista sanoituksistaan ja saundistaan, joka ammentaa esimerkiksi grimestä, ambientista, dub-teknosta ynnä muista elektronisen musiikin alagenreistä, Ameeba tunnetaan myös yhteistyöstään useiden underground-räpryhmien kanssa.

Henri Noire

Henri Noire on helsinkiläinen pitkän linjan ug-räppäri, joka tunnetaan myös aikaisemmista projekteistaan Aisti & Emeto sekä Emesis. Kappaleissaan Noire käsittelee ihmisenä olemisen haasteita ja elämän synkempiäkin käänteitä, joiden avulla kasvu kohti kokonaisempaa itsenä olemista mahdollistuu – tuoden täten musiikkiin lopulta myös positiivisia, jopa toiveikkaita sävyjä. Noire on julkaissut Mörssi Recordsin kautta viime vuonna debyyttialbuminsa ”Obsidian” sekä Loasteezen kanssa tehdyn ”Don Appétit” Ep:n.

Pröj3kt

Pröj3kt on monissa liemissä marinoitu yhtye Helsingistä. Soundi nojaa 90-luvun eastcoast boombappiin kuin mummo RAY:n pelikoneeseen. Avaruusaseman lapset RY:n kevätkokouksen raati antoi musiikille kolme ja puoli pyrstötähteä sekä vuoden pudokas palkinnon. Hiusrajan pakenemista pelkäävä seremoniamestarikaksikko aikoo esittää uutta materiaalia sekä vanhempia bängereitä.

Se Toinen

Se Toinen on monissa musiikillisissa liemissä marinoidun Antti Rasin tutkimusmatka rytmimusiikin ja lyriikan yhdistettyyn maailmaan. Viimeisimmän maailmanlopun aikana tuulta purjeisiinsa saaneessa projektissa yhdistyvät itsetutkiskelun, oivaltavan sanailun ja ajoittain huumorin sävyttämät sanoitukset sekä erilaisista musiikkityyleistä vaikutteita ottanut tuotanto, jota voisi kai lavein määrein kuvailla jonkin sortin hiphopiksi – ainakin suurimman osan aikaa

On The Rocks goes rap vol.2
Chilli Länsi presents: Ameeba, Henri Noire, Pröj3kt, Se Toinen ja DJ Olpekki ft. spessu MCs

Pe 26.07.2024
On The Rocks, Helsinki

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 15 €
– ovelta 18 €

Ovella peritään 3,50 € eteispalvelumaksu.

20:00 ovet auki
20:30 show’t alkavat

23:30 SlamDunk Banger Disco

Keikkalipulla vapaa sisäänpääsy loppuillan dj-klubille.