Koronaviruksen leviämisvaiheesta johtuvat väliaikaiset rajoitukset vaikuttavat myös On the Rocksin tapahtumatoimintaan ja Ismo Leikola & Muusikot -tapahtuma joudutaan valitettavasti peruuttamaan.
Voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilla löytyvällä lomakkeella 23.1.2021 mennessä www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Ainutlaatuinen ilta yhdistää Ismo Leikolan stand up -komiikan ja hänen koomisen musisointinsa. Luvassa on ensin uusia juttuja ja sitten sävelten ja sanojen näppäilyä, sillä toisella puoliskolla mukaan hyppää myös Ismon bändi “Muusikot”! Ismo ja yhtye tapaavat pitkän tauon jälkeen, joten ilta tulee olemaan yllätyksiä täynnä!

Liput 31/27€ (sis. 3€ eteispalvelumaksun ja palvelumaksut)
Halvempi hinta eläk, työt, opisk.
Saattajat: 0€

***

Ismo Leikolan keikat On the Rocksissa ovat siirtyneet lokakuulta joulukuulle. Alkuperäisille päiville 13.-16.10. ostetut liput käyvät sellaisenaan tähän 13.12. järjestettävään korvaavaan tapahtumaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voit myös palauttaa lippusi 15.11.2020 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Vallitsevan poikkeusajan sääntöjen mukaisesti tapahtuma toteutetaan istuvalle yleisölle ja rajoitetulla kapasiteetilla. Toivomme, että asiakkaat pyrkivät olemaan oman seurueensa parissa sekä pitävät huolta turvaväleistä ja riittävästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy jokaiselta tiskiltä sekä eteispalvelupisteeltä.

• Älä saavu paikalle, jos sinulla on flunssaan viittaavia oireita tai olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
• Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
• Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
• Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua
• Suosittelemme käyttämään kasvomaskia. Maskeja voi tarvittaessa ostaa myös tiskiltä.

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin