Lord of the Lostin keikka siirtyy ensi vuoden alkuun!
Saksalaisbändi Turmion Kätilöiden mukaan Helsingin Jäähalliin pe 22.1.2021.

Saksalaisen Lord of the Lostin piti alun perin olla mukana Turmion Kätilöiden jäähallikeikalla Helsingissä vappuna. Sitten tilaisuus siirtyi syksylle. Nyt Chris Harmsin johtama, laajakatseista goottimetallia suoltava orkesteri palaa lähtöruutuun: keikan uusi päivä on perjantai 22. tammikuuta 2021 ja se on osa Turmion Kätilöiden jäähallispektaakkelia.

On the Rocksin lokakuiselle keikalle ostettu lippu kelpaa Jäähalliin sellaisenaan. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi, lippuja voi palauttaa Tikettiin 17.11.2020 mennessä.

www.tiketti.fi/palautalippuja

——————————————

Lord of the Lost lokakuussa Suomeen

Saksalaisbändi kiskaisee keikan Helsingissä.

Saksalaisen Lord of the Lostin piti alun perin olla mukana Turmion Kätilöiden jäähallikeikalla Helsingissä vappuna. Sattuneesta syystä se tilaisuus siirtyi syksylle. Samalla Lord of the Lostin kiertueaikataulu vei bändin omalle keikalleen Helsinkiin: laajakatseinen goottimetalli Hampurista raikaa On the Rocksissa torstaina 29. lokakuuta.

Vaihtoehtometallin, goottirockin ja industrialin saumattomasti yhdistävä yhtye perustettiin vuonna 2007. Laulaja Chris Harmsin sooloprojektista bändiksi kasvanut Lord of the Lost julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2010, jonka jälkeen orkesteri on niittänyt suosiota niin gootti- kuin metallijuhlilla. Yhtyeen viimeisin täyspitkä julkaisu on best of -kokonaisuus Till Death Us Do Part viime vuodelta.

Lord of the Lostin show on aina vahva ja visuaalinen tapahtuma. Myös yhtyeen sielu Chris “The Lord” Harms antaa aina kaikkensa: rocktähti taiteen pimeältä puolelta saapuu kirkastamaan Helsingin synkimmän syksyn.

Lord of the Lost (GER)
to 29.10.2020
On the Rocks, Helsinki
32/35 € (Tiketti, myynnissä ke 6.5.2020 klo 9 alkaen)

http://www.lordofthelost.de
http://www.facebook.com/lordofthelost
https://www.rocks.fi
http://www.nem.fi

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin