Koronaviruksen leviämisvaiheesta johtuvat väliaikaiset rajoitukset vaikuttavat myös On the Rocksin keikkatoimintaan ja Verhot, pelko -tapahtuma joudutaan valitettavasti peruuttamaan.
Voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilla löytyvällä lomakkeella 23.1.2021 mennessä www.tiketti.fi/palautalippuja.

*****

Torstaina 10.12 On The Rocksissa toisenlaiset pikkujoulut, kun Verhot ja Pelko juhlistavat uusia julkaisujaan! Molemmilta on tulossa uusi single, Verhoilta vieläpä jouluinen sellainen. Tällä kertaa orkesterit ovat liikenteessä tavallista riisutummalla kokoonpanolla, Verhot akustisena triona ja Pelko elektro-duona. Uusien julkaisujen lisäksi keikoilla on luvassa livenä harvemmin kuultuja helmiä, Tervetuloa nauttimaan turvallisesti elävästä musiikista!

Ovet Klo 19.00
Pelko Klo 19.30
Verhot Klo 20.30
Liput: ennakko 8e, ovelta 9e

PELKO
Aluksi kyse oli vain yhdestä stream-keikasta. Käynnissä oleva pandemia pakotti traumarockyhtye Pelon etsimään uusia ilmaisun tapoja. Syntyi keikkasetillinen synapoppia New Orderin, Depeche Moden ja Pet Shop Boysin hengessä. Se seikkailu ei jäänyt yhteen keikkaan. Alkuvuodesta 2021 ilmestyy yhtyeen kolmas albumi Elektro, joka on tanssittavampi mutta edelleen melankolinen, maalaileva ja DIY. Tällä keikalla juhlistamme levyn ensimmäistä singlejulkaisua ’Linnut’ ja esitämme niin uusia kuin vanhoja pelkobiisejä synapopversioina.

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin