”These gays are not trying to murder you.”

Peter Juhanin ja Dubious Gloomin kollaboraation ensimmäinen julkinen yhteisesiintyminen On The Rocksissa keskiviikkona 5. päivä kesäkuuta.

Artistien värikäs musiikillinen ja visuaalinen tyyli operoivat nykypäivän klubi-soundin ja LGTBQ+ kulttuurin leikkauspisteessä. Kokonaisuus täydentyy 80-90 -lukujen tematiikalla sekä kantaaottavilla, seksuaalisilla ja humoristisilla lyriikoilla. Kaksikon yhteistyö sai alkunsa vuoden 2023 kesällä.
Peter Juhan on helsinkiläinen pop-artisti, DJ, fetissivalokuvaaja ja tapahtumajärjestäjä, joka on vuodesta 2018 vakiinnuttanut paikkansa Suomen LGBTQ+ alakulttuurien tärkeänä vaikuttajana. Hän on esiintynyt mm. Provinssissa ja Helsinki Pridessa. Peter on julkaissut useita musiikkiteoksia, joiden sävellyksistä, sanoituksista ja sovituksista hän itse vastaa. Peter esiintyy säännollisesti DJ:nä homobaari DTM:ssä.
https://www.instagram.com/peterjuhan/
https://www.hottouchco.com/

Dubious Gloom on helsinkiläinen elektronisen musiikin artisti, tuottaja, DJ ja visuaalinen suunnittelija. Kolmen täyspitkän albumin lisäksi hänen katalogistaan löytyy useampia EP- ja sinkkujulkaisuja, joista mm. Cross -single soi vuoden 2021 parhaimpien kotimaisten biisien listalla Rony Rexin valitsemana YleX:llä. Lisäksi Dubious Gloom toimii mm. osana DJ-rivistöä fetissiklubi Midnight Massin illoissa.
https://www.instagram.com/dubgloom/

Dubious Gloom

Peter Juhan + Dubious Gloom
Ke 5.6.2024
On The Rocks, Helsinki

Aikataulu:
19.00 – ovet
20.00 – lämmittelijä (TBA)
21.00 – showtime (Peter Juhan + Dubious Gloom)

Liput myynnissä:
– ennakkoon Tiketistä 14€
– ovelta 17€