POISONBLACK JUHLAKEIKOILLE SYYSKUUSSA.

Oululaislähtöinen metalliyhtye Poisonblack tekee syyskuussa lyhyen paluun yhdessä JP Leppäluodon kanssa debyyttialbuminsa ”Escapexstacyn” 20-vuotisjuhlien kunniaksi. Syyskuussa käynnistyvä minikiertue nähdään 30. syyskuuta On The Rocksissa Helsingissä. Keikkojen lipunmyynti käynnistyy tiistaina 28. helmikuuta Tiketissä.

Keikoilla kuullaan Escapexstacy -albumi kokonaisuudessaan ja lisäksi kattava otos kappaleita yhtyeen koko uran ajalta. ”Pari vuosikymmentä vierähtäny siitä, kun eka purasu julkaistiin. Useita levyjä, kiertueita jne. Vielä kerran ukkojen kanssa bussiin ja mikä hienointa, JP on mukana. Hän oli iso osa sitä, että meidän ura lähti käyntiin. Tervetuloa keikoille!”, avaa yhtyeen kitaristi-laulaja Ville Laihiala.

Vuonna 2000 perustettu Poisonblack julkaisi aktiivisen uransa aikana kuusi studioalbumia. Lauluvastuun syyskuun keikoilla jakavat alunperin Escapexstacy -albumilla laulanut JP Leppäluoto ja sen jälkeisillä levyillä lauluun siirtynyt Ville Laihiala. JP:n ja Villen lisäksi kokoonpanossa soittavat Antti Leiviskä ja Janne Markus (kitarat), Marco Sneck (koskettimet), Antti Remes (basso) ja Tarmo Kanerva (rummut).

POISONBLACK feat. JP Leppäluoto ”ESCAPEXSTACY 20th ANNIVERSARY”
La 30.09.2023
On The Rocks, Helsinki

Aikataulu:
20:00 ovet
21:15 Poisonblack

Tapahtuma on loppuunmyyty. Suosittelemme saapumaan ajoissa paikalle jonojen välttämiseksi.
Varaathan lippusi sekä maksuvälineet eteispalvelumaksua varten valmiiksi, nopeuttaaksesi sisäänpääsyä.