Ramopunkin ykkösnimi Pojat juhlii syyskuussa On The Rocksissa uuden ”Nämä ajat” -albuminsa julkaisua! Illan avaa ramopunkin konkarit “77”. Liput myynnissä nyt ennakkoon Tiketissä!

Vuonna 1990 ensimmäisen albuminsa julkaissut Pojat nousi jo ensimetreillä niin sanotun ramopunk-genren huipulle Ne Luumäkien ja Luonteri Surfin ohella. Vuonna 1992 tammikuussa nousi ”Pasi Virtanen” virallisen singlelistan ykköseksi. Vuosien varrella bändi on julkaissut yhdeksän studioalbumia mukaan lukien uusin julkaisu, vuoden 2023 ”Nämä ajat”. Näiden lisäksi se on julkaissut koko joukon singlejä, Ep-levyjä, kokoelmia sekä osallistunut erilaisiin yhteistyö projekteihin kuten esimerkiksi Ne Luupojat Surf -nimikkeen alla julkaistuilla joululevyillä ja livelevyllä. Miika Söderholm julkaisi lisäksi oman soololevyn ”Kuusnolla” vuonna 2016.

Yhtyeessä soittaa alkuperäiskokoonpanosta tutut kitaristi/ lauaja Miika Söderholm sekä pitkän tauon jälkeen riviin palannut kitaristi Mikko Holmström. Basistit ja rumpalit ovat matkan varrella muutamaan kertaan vaihtuneet, nykyään kokoonpanoon kuuluvat Raipe Laine (basso, taustalaulu) ja Timo Tolppa (rummut).

Bändi vietti vuoden 2020 juhlistamassa 30-vuotistaivaltaan ja teki runsaasti keikkoja kunnes korona-pandemia tuli väliin. Sen jälkeen on homma taas jatkunut ja yleisöpalautteen perusteella bändi on ollut kovassa iskussa. Eikä hiipumisen merkkejä ole nähtävissä, Keith Richardsia lainaten: we’re gonna bop til’ we drop!

Illan avaa ramopunkin konkarit uuden “77”-nimisen bändinsä kanssa. Yhtyeen jäsenet eivät esittelyjä kaipaa. Laulaja-kitaristi Heko Keskellä on aiemmin tunnettu Heko Luumäkenä ja hänen sekä rumpali Kaide Haikosen historiasta löytyvät muun muassa sellaiset suomalaisen ramopunkin kruununjalokivet kuin Ne Luumäet, Rehtorit ja Pojat. Kitaristi Jukka Melametsä taas on vaikuttanut muun muassa Pelle Miljoonan lukuisissa kokoonpanoissa sekä Refreshmentsissä ja Mental Marketissa. Basisti Stindy puolestaan tunnetaan sellaisesta bändeistä kuin Mopot, Rehtorit ja Usher Boys.

Pojat (levyjulkkarit), “77”
Pe 29.9.2023
On The Rocks, Helsinki

Aikataulu:
20:00 ovet
21:00 ”77”
22:15 Pojat

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 16 €
– ovelta 18 €, mikäli jäljellä