PosiTits on uudenlainen pop up strippiklubi konsepti, jossa vallitsevat keho-, seksipositiiviset ja feministiset arvot.
Itsenäisyyspäivän kunniaksi PosiTits valloittaa Helsingin On the Rocksin. Huomioithan että tapahtumassa valokuvaaminen
on kielletty ja esiintyjiin ei saa koskea. Esiintyjien tippaaminen on mahdollista – joko heittämällä lavalle seteleitä (huom. ei kolikoita!)
tai laittamalla mobilepayn kautta. Mobilepay numeron saa tapahtumasta paikanpäällä.
Lisätietoa konseptista saa instagramista, tililtä @posit1ts.
Ovet aukeavat klo 18,
showtime klo 19.
Tervetuloa!

***

KORONAPASSI
On the Rocksissa on käytössä koronapassi. Passi tarkastetaan jokaiselta asiakkaalta koko aukiolon ajan. Passin luennan yhteydessä tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus, joten muistathan ottaa henkkarit mukaan. Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta. Koronapassin käyttöönotolla halutaan mahdollistaa On the Rocksin tapahtumien sekä ravintolatoiminnan laajempi avaaminen. Passin käyttöönoton myötä On the Rocksin aukioloajat laajenevat, tuleviin tapahtumiin saadaan lisää lippuja myyntiin ja myöhäisillan dj-klubit tekevät paluun

Käyttäjät löytävät todistuksen saadusta rokotteesta, sairastetusta koronataudista ja voimassa olevista koronatesteistä Omakanta-palvelusta.

Toimi näin:
1. Lataa itsellesi EU:n koronatodistus Omakanta-sivustolta.
2. Saapuessasi On the Rocksiin avaa koronapassi valmiiksi ja näytä henkilökunnalle todistuksessa oleva QR-koodi. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.
3. Henkilökunta skannaa lukusovelluksella todistuksessa olevan QR-koodin.