Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 23.09.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 14.10.2020 mennessä

——————————————

Motörhead-kitaristi Suomeen!

Phil Campbell & The Bastard Sons esiintyy syyskuussa Tampereella ja Helsingissä.

Vuosina 1984-2015 Motörheadissa kitaroinut Phil Campbell saapuu Suomeen syksyllä. Phil Campbell & The Bastard Sons -kokoonpano rockaa tiistaina 22. syyskuuta Tampereen Olympia-korttelissa ja seuraavana iltana Helsingin On the Rocksissa.

Phil Campbell kokosi The Bastard Sons -yhtyeen Lemmy Kilmisterin kuoleman jälkeen vuonna 2016. Perheyritystyyppisessä bändissä vaikuttaa kolme Campbellin poikaa: Todd (kitara), Dane (rummut) ja Tyla (basso) sekä laulaja Neil Starr. Phil Campbell & The Bastard Sons on julkaissut EP:n, kiertänyt lukuisia festivaaleja ympäri Eurooppaa ja nähty samoilla lavoilla kuin vaikkapa Saxon ja Guns N’ Roses.

Phil Campbell julkaisi myös ensimmäisen sooloalbuminsa Old Lions Still Roar lokakuussa 2019. Levyn tuotti maestron poika Todd. Rock elää, potkii ja voi loistavasti, voidaan todeta syyskuussa Tampereella ja Helsingissä!

Phil Campbell & The Bastard Sons (UK)
ti 22.9.2020 – Olympia-kortteli, Tampere
ke 23.9.2020 – On the Rocks, Helsinki

Liput alkaen 27,50€
Lipunmyynti alkaa pe 3.4.2020 klo. 11:00 TIKETTI:ssä.

www.philcampbell.net
www.olympiakortteli.fi
www.rocks.fi

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin