Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.
Tapahtuman uusi varmistettu päivämäärä on 4.12.2021

Alkuperäisille päivämäärille 14.11.2020 tai 15.5.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.4.2021 mennessä.

***

———————————————————————–

KISS Army Finland ja Kaaoszine ylpeänä esittävät: Classic Rock and Metal Meeting Helsingissä Marraskuussa

Tämän vuoden Marraskuu kruunataan On the Rocksissa, KISS Army Finlandin ja KaaosZinen yhteistyönä järjestämässä Classic Rock and Metal Meetingissä lauantaina 14.11.2020. Tapahtuman vieraina tulevat olemaan muun muassa Judas Priestistä tuttu rumpali Les Binks, Helloweenissa pitkään vaikuttanut kitaristi Roland Grapow sekä entinen Stratovarius kitaristi Timo Tolkki-

Tapahtuman aikana sekä Les Binks että Roland Grapow soittavat livekeikat, jolloin Binksin kanssa esiintyy Priesthood Finland ja Grapowin kanssa Metal Machinery. Artistit osallistuvat myös juonnettuihin Q&A – sessioihin, ja he ovat fanien tavattavissa maksuttomassa Meet & Greeteissä. Myynnissä on myös artistien fanituotteita, ja osallistujilla on mahdollista hankkia artistien myymiä tuotteita myös suoraan artisteilta.

Stratovarius legenda Timo Tolkki tulee olemaan taphtumassa paikalla myymässä ja nimmaroimassa aiemmin keväällä ilmestynyttä “Hymni Elämälle” -kirjaansa. Ja saatetaan mies nähdä illan aikan myös lavalla.

Lisää vieraita ja tarkennettu ohjelma varmistuu kesän ja syksyn aikana.