Tapahtuma on siirtynyt koronarajoituksista johtuen. Uusi päivämäärä on 3.3.2022.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.3.2022 mennessä.

***

Taitavana laulaja-lauluntekijänä, mutta myös huikeana multi-instrumentalistina tunnettu Paul Elias pääsee vihdoinkin juhlistamaan syksyllä 2020 ilmestyneen ”Luonnonvoimii”-debyyttialbuminsa ilmestymistä! Viralliset levyjulkkarit toteutetaan Helsingin ydinkeskustan On the Rocksissa torstaina 20. tammikuuta 2022.

LEVYJULKKARIT:
Paul Elias – Luonnonvoimii
To 20.1.2022 On the Rocks, Helsinki
K18

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 12,50€
– ovelta 14€

Universal Musicille levyttävän artistin esikoislevy ”Luonnonvoimii” sisältää tarinoita, jotka ovat syntyneet artistin oman elämän pohjalta viimeisten viiden vuoden ajalta. Levyltä lohkaistiin useampi hyvän vastaanoton saanut single, joista esimerkkeinä radiosoittoon päätyneet Mitä sil on välii ja Muistuta mua.

Paul Elias nousi suuremman yleisön tietoisuuteen jo ennen soolouraansa, vaikuttamalla englanninkielistä musaa tehneessä Satin Circus -yhtyeessä. Oman soolouransa lisäksi hän on tehnyt musiikkia myös muille artisteille ja näkyy tälläkin hetkellä TV-ruuduissa Selviytyjien uusimmalla tuotantokaudella.
”Luonnonvoimii”-albumin jälkeen Paul Elias on hurmannut entistä rohkeammalla, uudistuneella musiikillisella tyylillään, tuoreimpana esimerkkinä mm. Suomipopilla ahkeraan luukutettu single Pimeän värit. On the Rocksin keikka toimiikin paitsi ainutkertaisena mahdollisuutena viettää levyjulkkareita, myös tunnelmoida näin vahvasti ensimmäisen pitkäsoiton biisien tahtiin!
www.facebook.com/PaulEliasMusic/
www.rocks.fi