Tapahtuma on siirtynyt koronarajoituksista johtuen.
Uusi päivämäärä on 26.11.2021.

Alkuperäisille päivämäärille 17.9.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.10.2021 mennessä.

***

RelaxTrio 4. albumin virallinen julkaisukeikka!

RelaxTrio on vuonna 2004 perustettu tiukkaakin tiukempi power trio, jonka rock ’n’ roll -paahto ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Bändi on tunnettu energisistä ja vauhdikkaista keikoistaan ,ja se ammentaa musiikissaan vaikutteita niin modernin rockabillyn, psychobillyn kuin punkrockinkin maailmoista. Vuosien varrella kolmikko on kotimaan klubien lisäksi kiertänyt ahkerasti ympäri Eurooppaa alan tapahtumissa ja festivaaleilla. Ensimmäisen, itärannikkoon painottuvan, jenkkirundin bändi rykäisi kesällä 2019.

AT’s Roots & Ramblin’ on nuori ja lahjakas trio, omalla uniikilla soundillaan ja freshillä kosketuksellaan rock’n’rolliin. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ’Notes From The Backwoods’ toukokuussa 2019 ja kiersivät kotimaan lisäksi mm. Ruotsissa Fatboyn kanssa, Englannissa Rockabilly Rave -festareilla jne. Uusi albumi julkaistaan marraskuussa
2021 Stupido Recordsin toimesta.

Stadin psychobilly-ylpeys The Shrieks täydentää 101%:n rock ‘n’ rollin juhlaillan.