Silentium juhlistaa kuudennetta albumiaan On The Rocksissa.
Silentium on kotimainen goottimetallin pioneeri ja kulttibändinkin tittelillä synkästi siunattu yhtye, joka on heräillyt näyttävästi vuosikymmenen mittaisesta horroksestaan. Bändi julkaisi kuudennen studioalbuminsa elokuussa saksalaisen Out of Line Musicin kautta melodisen hevin ystäviä hellimään.

Showtime:
19:30 – Dorothy Polonium
20:30 – Silentium

Silentium päätti pitkän hiljaisuutensa jo vuoden 2019 toukokuussa julkaisemalla single-videokombon coveroimastaan Eva + Manun kappaleesta Empty ja keräsikin comebackilleen ihastuttavasti huomiota niin radiossa, lehdistössä, suoratoistopalveluissa kuin internetin syövereissä.

Alunperin Jämsänkoskelta ponnistava bändi on keikkaillut uransa aikana ahkerasti niin kotimaassa kuin ulkomailla ja on tunnettu energisistä livevedoistaan ja faniystävällisestä otteestaan.

Jäsenet: Riina Rinkinen (laulu), Sami Boman (koskettimet), Juha Lehtioksa (kitara), Aapeli Kivimäki (kitara), Janne Ojala (rummut), Ville Koskinen (basso)

Video – Truth: https://www.youtube.com/watch?v=L_K4jc-l_Ic
Facebook: https://www.facebook.com/silentiumofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/silentiumofficial/
Website: http://silentium.fi/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/534fXkMORgK19f3l0V11aJ

DOROTHY POLONIUM
Yhtye julkaisu juuri toisen pitkäsoittonsa “Psychoccult”. Pahaenteistä ja raskasta rockia soittava Jyväskyläläisnelikko on herättänyt uteliaisuutta sekä koti- että ulkomailla julkaisuillaan ja energisillä live-esiintymisillä. Uutta levyä on keretty jo mediassa uumoilemaan vuoden parhaimpiin plattoihin.

Liput:
Ennakko 9€
Ovelta 11 €

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin