Americana-tähti Dylan LeBlanc haastattelussa ja soolokeikalla Silmien Takana -klubilla lokakuussa!
Bruce Springsteen, Neil Young, Tom Petty, Ryan Adams, Fleet Foxes – jos nämä nimet iskevät, Dylan LeBlanc lienee sinun juttusi. Suvereenisti herkkyyttä ja rock-estetiikkaa yhdistelevä LeBlanc on ottanut joka levyllään askeleen kohti americana-lauluntekijöiden A-luokkaa. Louisianasta ponnistava mies on julkaisemassa lokakuussa viidennen albuminsa, joka kantaa nimeä Coyote. Roots-musiikin supertuottaja Dave Cobbinkin kanssa työskennellyt artisti tulee nyt ensimmäiselle Manner-Suomen minikiertueelleen soolona. Kiertueen pysähdyspaikat ovat On the Rocks Helsingin Silmien Takana -klubi ja Tampereen Telakka.

Kuuntele Cautionary Tale: https://youtu.be/ZsIkD_RhXTg

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan Silmien Takana -klubin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon ja lauluntekoon. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 22 €
– ovelta 25 €, mikäli jäljellä

Aikataulu:
17.30 Ovet
18.00 support
18.45 Dylan LeBlancin haastattelu
19.30 Dylan LeBlanc

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25€.

Syksyn Silmien Takana -ohjelmisto:
7.9. Anna Järvinen – Suomalaisuus
10.9. David Ramirez (US) – First Finnish Tour
5.10. Päkä – Menestys
29.10. Dylan LeBlanc (US) – Coyote
16.11. Scandinavian Music Group Trio – Kaipaus

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana