Koronaviruksen uusiin rajoituksiin liittyen Jesse Markinin Silmien Takana -klubin keikka On the Rocksissa siirtyy. Uusi päivämäärä keikalle on 1.10.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle päivämäärälle tai ne voi halutessaan palauttaa 30.9.2020 mennessä Tikettiin:

Helpoin tapa palauttaa liput on Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja. Mikäli palautus ei lomakkeen kautta heti onnistu, tämä voi johtua ruuhkasta joten yritäthän myöhemmin uudestaan.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös Tiketin toimipisteillä. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi.

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput Tikettiin yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

***

On the Rocksissa järjestettävän Silmien Takana -klubin kevätohjelmisto on julkaistu ja huhtikuun iltaa tähdittää omaperäinen ja kaikin puolin kansainvälisellä tasolla operoiva räppäri Jesse Markin. Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja myydään rajallinen määrä, jotta tila ei käy liian ahtaaksi, ja suurin osa paikoista on istumapaikkoja.

Soundin toimittajien vuoden tulokas -palkinto, loppuunmyyty Tavastia, liitoksistaan revennyt Flow’n Balloon Stage, keikkoja ulkomailla. Paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa Jesse Markinille, jonka elektronisia sävyjä, indietä ja hiphopia sekoittava FOLK-levy on saanut innostuneen vastaanoton. Debyyttialbumi käsittelee monissa kohdin ulkopuolisuutta, joten illan teema oli sillä selvä.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Markinin haastattelu
21.00 Jesse Markin

Liput alk. 16/18 €, ennakkoliput myynnissä Tiketissä.

Silmien Takana -iltojen aikana talon viinipullot 25 € + myynnissä myös teeman mukainen drinkki.

Kevätkauden artistit ja teemat:

16.1. Silmien Takana: Joose Keskitalo – Kuolema
6.2. Silmien Takana: Tommi Läntinen – Rakkaus
5.3. Silmien Takana: Edu Kettunen – Itsenäisyys
17.3. Silmien Takana Special: Dylan LeBlanc – Renegade
2.4. Silmien Takana: Jesse Markin – Ulkopuolisuus
7.5. Silmien Takana: Lasten Hautausmaa – Toivo

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin