Koronaviruksen uusiin rajoituksiin liittyen Lasten Hautausmaan Silmien Takana -klubin keikka On the Rocksissa siirtyy. Uusi päivämäärä keikalle on 12.11.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle päivämäärälle tai ne voi halutessaan palauttaa Tikettiin 7.6. mennessä:

Helpoin tapa palauttaa liput on Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja. Mikäli palautus ei lomakkeen kautta heti onnistu, tämä voi johtua ruuhkasta joten yritäthän myöhemmin uudestaan.

Voit myös postittaa ostetut liput Tikettiin yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

***

On the Rocksissa järjestettävän Silmien Takana -klubin kevätohjelmisto on julkaistu ja toukokuun iltaa tähdittää tummanpuhuvan vaihtoehtorockin kärkinimiin lukeutuva Lasten Hautausmaa akustisella bändikeikalla. Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja myydään rajallinen määrä, jotta tila ei käy liian ahtaaksi, ja suurin osa paikoista on istumapaikkoja.

Lasten Hautausmaasta on kolmen levynsä myötä tullut Suomen vaihtoehtorockin kiinnostavimpia yhtyeitä. Vaikka bändin musiikkia voi huoletta rockiksi kutsuakin, on sen synkkää ja kaunista yhdistävässä ilmaisussa kurkottelua moneen muuhunkin suuntaan. Yksi alkuvuodesta julkaistavan neljännen pitkäsoiton avainaiheista on toivo, joka valikoitui myös Silmien Takana -illan teemaksi.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Lasten Hautausmaan haastattelu
21.00 Lasten Hautausmaa

Liput alk.16/18 €, ennakkoliput myynnissä Tiketissä.

Silmien Takana -iltojen aikana talon viinipullot 25 € + myynnissä myös teeman mukainen drinkki.

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin