Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja intiimiin tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Vuodesta 1986 omia polkujaan räiminyt Radiopuhelimet on suomalaisen vaihtoehtomusiikin ehdoton klassikko, eikä alkuvuodesta uuden Kosminen tiedottomuus -albumin julkaissut yhtye osoita pysähtymisen merkkejä.

Radiopuhelimet saapuu Silmien Takana -klubille akustiselle bändikeikalle teemanaan Peräkammari, jota yhtye kuvailee näin: ”Maantieteellisten ja päänsisäisten syrjäseutujen hedelmiä. Näkymiä korkealentoisuuden alapuolelta.” Tältä illalta voinee siis odottaa mitä vain.

Aikataulu:
19.00 Ovet
19.30 Support
20.15 Radiopuhelimien haastattelu
21.00 Radiopuhelimet

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 16€
– ovelta 18€ (mikäli jäljellä).

Silmien Takana -iltojen aikana viinipullot 25 €.

***

KORONAPASSI
On the Rocksissa on käytössä koronapassi. Passi tarkastetaan jokaiselta asiakkaalta koko aukiolon ajan. Passin luennan yhteydessä tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus, joten muistathan ottaa henkkarit mukaan. Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta. Koronapassin käyttöönotolla halutaan mahdollistaa On the Rocksin tapahtumien sekä ravintolatoiminnan laajempi avaaminen. Passin käyttöönoton myötä On the Rocksin aukioloajat laajenevat, tuleviin tapahtumiin saadaan lisää lippuja myyntiin ja myöhäisillan dj-klubit tekevät paluun

Käyttäjät löytävät todistuksen saadusta rokotteesta, sairastetusta koronataudista ja voimassa olevista koronatesteistä Omakanta-palvelusta.

Toimi näin:
1. Lataa itsellesi EU:n koronatodistus Omakanta-sivustolta.
2. Saapuessasi On the Rocksiin avaa koronapassi valmiiksi ja näytä henkilökunnalle todistuksessa oleva QR-koodi. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.
3. Henkilökunta skannaa lukusovelluksella todistuksessa olevan QR-koodin.