Suomalaisen folkpopin kestosuosikki Scandinavian Music Group intiimillä trio-keikalla ja haastattelussa Silmien Takana -klubilla toukokuussa!

Vaihtuviin teemoihin, haastatteluun ja vahvaan tunnelmaan perustuvan klubikonseptin johtoajatus on syventyä kiinnostavien artistien tuotantoon valitun teeman kautta. Luvassa on erikoiskeikkoja, joille artistit räätälöivät illan teemaa myötäilevän settilistan. On the Rocks muuttuu Silmien Takana -iltoina tunnelmalliseksi keikkatilaksi, jossa esiintymisistä pääsee nauttimaan kynttilöiden lämpimässä valossa. Lippuja on myynnissä rajallisesti ja suurin osa kapasiteetista on istumapaikkoja, joten ainutlaatuinen ja intiimi ilta on taattu.

Syksyllä 2021 Scandinavian Music Groupin alkuperäisjäsenet Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi ja Antti Lehtinen esittivät tulevan albuminsa kappaleita harvinaisella kolmen hengen kokoonpanolla. Esiintymisestä jäi itämään haave tehdä vastaavia keikkoja enemmänkin. Nyt Kokkonen, Melasniemi ja Lehtinen suuntaavat ensimmäistä kertaa erityiselle trio-kiertueelle. Luvassa on ainutlaatuinen ja tunnelmallinen ilta, jossa kuullaan tuoreen Ikuinen ystävä -levyn laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia varta vasten näille keikoille sovitettuina versioina. Illan teemana on kaipaus.

Illan avaa dreampopin ja post-rockin välimaastossa kulkeva lauluntekijä Heta Narkaus duona.

Aikataulu:
18.30 Ovet
19.00 Heta Narkaus
19.45 SMG:n haastattelu
20.30 SMG Trio

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 34€
– ovelta 37€

On the Rocksin henkilökunta loihtii Silmien Takana -iltoja varten kuhunkin teemaan sopivan drinkin, joka on myynnissä vain yhden illan ajan. Tämän lisäksi talon viinipullot ovat Silmien Takana -klubilla tarjouksessa hintaan 25€.

Syksyn Silmien Takana -ohjelmisto:
7.9. Anna Järvinen – Suomalaisuus
10.9. David Ramirez (US) – First Finnish Tour
5.10. Päkä – Menestys
29.10. Dylan LeBlanc (US) – Coyote
16.11. Scandinavian Music Group Trio – Kaipaus

https://www.instagram.com/silmientakana/
https://www.facebook.com/Silmientakana