Garage punk blues -duo The Bonnevilles Suomeen Tammikuussa.

Garage-, punk- ja blues -vaikutteista ammentava rock-duo tulee Helsinkiin ja On The Rocksiin Tammikuussa. Pohjois-Irlannista ponnistava kaksikko esiintyy On The Rocksissa lauantaina 19.1.2019.

The Bonnevilles -bändin tavoitteena on ollut sen perustamisesta lähtien saada yleisön jalat tamppaamaan ja groovaamaan. Vuonna 2009 perustettu bändi on julkaissut urallaan 4 albumia, joista viimeisin nimeltään ‘Dirty Photographs’ on selkeästi bändin seksikkäin levy. Soundin arvio tästä kyseisestä levystä on neljä tähteä viidestä (4/2018).

TOOT TOOT on Timo Kämäräisen ja Olli Krogeruksen duo, joka on varmasti yksi isoimman ja täyteläisimmän kuuloisista duoista, jota on missään koskaan kuultu. Ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 2012, ja sitä seurasi EP-trilogia Arthur 1-3. Albumit antavat toki hyvän kuvauksen yhtyeen musiikista, mutta TOOT TOOT on ehdottomasti koettava livenä — kaikki keikat ovat erilaisia, täynnä yllätyksiä. Pieni kahden hengen kokoonpano mahdollistaa improvisoinnin ainutlaatuisella tavalla. Lavalla on nähty niin kauniita hetkessä syntyneitä fuugia, kuin aggressiivisiakin musiikillisia yhteenottoja, jotka vain harvoin ovat yltyneet fyysiseen kontaktiin Timon ja Ollin välillä.

Missä menee TOOT TOOT tänään? Erilaisten sattumusten takia toiminta on ollut vähäistä viimeisen parin vuoden ajan. Nyt kundit ovat toipuneet, ja ovat kovempia kuin koskaan. Mikä ei tapa, ei tapa. Arthur-pitkäsoitto on loppusuoralla, kemia kimaltaa ja räjäyttää törkeän lempeästi niin lavalla kuin äänitteelläkin.

Liput: 13,50€/15€
OTR-kortilla: 11,50/13€

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin