KEIKKA SIIRRETTY UUDELLE PÄIVÄMÄÄRÄLLE: 23.2.–) 4.5.2024.

Tiketti on yhteydessä kaikkiin lipun ostaneisiin. Ostetut ennakkoliput käyvät tälle keikalle sellaisenaan. Jos uusi päivämäärä ei sovi ja haluat palauttaa lipun, se onnistuu 19.4. mennessä ottamalla yhteyden Tiketin asiakaspalveluun osoitteessa www.tiketti.fi.

—————-

The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band esiintyy On The Rocksissa toukokuussa

The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band esittää amerikkalaisen rocklegenda Bruce Springsteenin henkeäsalpaavaa materiaalia aina 1970-luvulta tämän päivän uutuuksiin asti. Verrattoman tribuuttiyhtyeen loihtima meininki on hikistä, svengaavaa ja käsin kosketeltavan autenttista ”pomotusta”.
Muun muassa Suomen parhaaksi tribuuttibändiksi ja bilebändien uudeksi kuninkaaksi medioissa hehkutettu yhtye perustettiin syksyllä 2004. Vuoden 2024 mittaan kokenut rock-yhtye viilettääkin 20-vuotisjuhlakeikoilla.

”Tampereen E Street Bandissa” soittaa seitsemän monista yhteyksistä tuttua ammattitaitoista muusikkoa. Yhtyeen tärkein instrumentti on kuitenkin laulaja Saku Virtasen ääni, joka on – uskokaa tai älkää – lähes identtinen alkuperäisen Brucen kanssa. Yhteneväisyyksiä on löydettävissä myös ulkonäöstä…
”Ghostareiden” railakas ohjelmisto sisältää Springsteen-biisejä suurimmista hiteistä hieman harvinaisempiin klassikkoralleihin. Keikoilla tarjoillaan siis retrospektiivinen katsaus koko Springsteenin uraan. Yhtye etenee luontevasti Born in the USA:sta Hungry Heartiin ja The Riveriin, kuten myös Rosalitasta Racing In the Streetiin, The Risingiin ja Glory Daysiin.

Yhtye on esiintynyt urallaan ympäri Suomea – ja usein täysille tuville. Palaute rocksuuruutta autenttisesti kunnioittavilla keikoilla on ollut poikkeuksetta ylistävää.

The Ghost Of Bruce Springsteen & The E Street Band
LA 4.5.2024
On The Rocks, Helsinki

Liput:
– ennakkoon Tiketistä 22 €
– ovelta 24 €, mikäli jäljellä

Keikkalipulla vapaa sisäänpääsy loppuillan dj-klubille.