Koronaviruksen uusiin rajoituksiin liittyen The Last Internationalen keikka On the Rocksissa siirtyy. Uusi päivämäärä keikalle on 9.11.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle päivämäärälle tai ne voi halutessaan palauttaa 30.10.2020 mennessä Tikettiin:

Helpoin tapa palauttaa liput on Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja. Mikäli palautus ei lomakkeen kautta heti onnistu, tämä voi johtua ruuhkasta joten yritäthän myöhemmin uudestaan.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös Tiketin toimipisteillä. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi.

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput Tikettiin yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Kantaaottavaa rockia soittava The Last Internationale (USA) Helsinkiin Huhtikuussa 2020!

New Yorkista kotoisin oleva rock-yhtye The Last Internationale nyt kolmatta kertaa esiintymään Suomeen. Ensimmäisen oman keikkansa he soittivat Tavastialla vuonna 2018. Viimeksi he olivat Circuksessa lämmittämässä lauteet Rival Sonsille. He ovat kiertäneet muutenkin kovassa seurassa lämmitellen mm. Robert Plantiä, Neil Youngia, The Whota ja Kings Of Leonia.

Näin yhtyettä kuvailee muuan Tom Morello (Rage Against The Machine):
“The Last Internationale are one of my favorites in the next wave of rebel rockers. They’re raw and real and mix East Village rock sensibilities with Battleship Potemkin firepower”

Energisistä live-esiintymisistä tunnetun yhtyeen kolmas ja viimeisin julkaisu ‘Soul On Fire’ julkaistiin alkuvuodesta 2019.

Ennakkoliput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 18.12.2019 klo 09:00.
-Liput ennakkoon 22€
-Liput ovelta 24€ (mikäli jäljellä)

https://www.facebook.com/thelastinternationale/
https://www.facebook.com/DirtyDogPromotionsOy/
https://www.rocks.fi/

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin