Koronaviruksen leviämisvaiheesta johtuvat väliaikaiset rajoitukset vaikuttavat myös On the Rocksin keikkatoimintaan ja The Mäenland-tapahtuma joudutaan valitettavasti siirtämään uudelle päivämäärälle 3.7.2021. Keikalle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Mikäli uusi päivä ei sovi, voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilla löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 16.2.2021 mennessä

***

Akka huutaa ja pauhaa taas!
Kansan rakastama The Meänland esiintyy On The Rocksissa 3.7.2021!

The Meänland luo enimmäkseen suomen ja meänkielistä folk reggae takatahtipoljentoa , jonka ainutlaatuisuus syntyy oivaltavista sanoituksista, rennosta rytmistä ja tinkimättömästä musikaalisuudesta.

The Meänlandin esikoissingle “Sole mikhään ” ylsi Suomen Spotifyn viraalilistan toiselle sijalle ja yhteensä kappaleita on toistettu miljoonia kertoja.
Yhtye on niittänyt mainetta oli 10 vuoden urallaan niin Suomessa , kuin Pohjoismaissa.

Viimeaikoina keikat on myyty loppuun lähes poikkeuksetta, joten saavuthan hyvissä ajoin, jotta varmistat paikkasi keikalle!
The Meänland takaa unohtumattoman show”n ja keikoilla onkin totuttu hauskanpidon ja yleisön laulatuksen lisäksi näkemään myös yllätysesiintyjiä!

Showtime: Ilmoitetaan myöhemmin
Liput: 13,50/15€
https://www.tiketti.fi/the-meanland-on-the-rocks…/72171