On The Rocksiin saapuu legendoihin jäävä ilta, kun IA ja Mørket saapuvat soittamaan levyjulkkarikeikkansa. Aivan kun ilta ei olisi jo tarpeeksi murskaava, saapuu aloittajaksi kaiken kukkuraksi Devenial Verdict.
DV ruoskaa heti alkuun lauteille ja yleisöön tosimiehen lämmöt, josta saadaan hyvä lähtö tulevaan: Seuravaaksi lavalla Mørket painaa punkin ja raskaan metallin sekoituksellaan uuden albuminsa parissa, luvassa on rikkihunnutettua palavaa paskaa pikantilla lisällä ihmisvihaa ja arkipäiväisiä pettymyksiä. Iltamme loppuu shamanistisiin tunnelmiin IA:n keikan parissa – syvällistä atmosfääriä, ylimaallista melodiaa, raskasta soundia ja UV valoja..

Lauantai 26.9.2020 / Helsinki, On The Rocks
IA (levyjulkkarit) & Mørket (levyjulkkarit) + Devenial Verdict

Ovet klo 20

Liput 12€/14€
Ennakkoliput myy Tiketti
Ennakkoliput tulevat myyntiin Torstaina!

Paikan päälle saapuessa on eteispalvelumaksu 3€

IA
IA on Helsingistä kotoisin oleva shamanismista ammentava metalliyhtye. Taiteellisen konseptin tarkoitus on saattaa kuulija transsiin tavallisen tajunnan tuolle puolen, jotta hän saa kokea henkisiä kokemuksia ja psykedeliaa musiikin ja live show’n kautta. IA-kokemus koostuu groovaavista riffeistä, ylimaallisista melodioista ja syvällisistä atmosfääreistä yhdistettynä raskaaseen metallisoundiin, UV-valoon ja psykedeelisiin dekoihin.

Debyyttialbumi initIAtion on konseptialbumi, joka perustuu shamanististen ja mystisten traditioiden kertomuksiin sekä omiin henkilökohtaisiin kokemuksiin. Se kertoo tarinan shamaaniksi tulemisesta ja siihen liittyvistä kamppailuista. Kappaleet käsittelevät teemoja, kuten itseoivallusta, oman voimansa löytämistä, parantamista ja vihkiytymistä näkymättömän maailman saloihin kaikkine kustannuksineen. Musiikillisesti tarina on punottu progressiivisiin sovituksiin ja monimuotoisiin äänimaailmoihin aina meditatiivisista tunnelmista täysivaltaiseen metallihurmokseen liveshow’t mielessä pitäen.
Rummut levylle on co-tuottanut ja soittanut Abbath’in Ukri Suvilehto.
https://www.facebook.com/ialegions/

IA – Golden King of the Forest (lyric video)
https://www.youtube.com/watch?v=fzq-CBPSrI0

Mørket
Rikkihunnutettua palavaa paskaa pikantilla lisällä ihmisvihaa ja arkipäiväisiä pettymyksiä – nyt uuden levyn kera!

Mørket on käynyt läpi varsinaisen kasvojen kohotuksen, sillä uudistuneen, entistäkin kovemman miehistön lisäksi bändin laulukielenä toimii tätä nykyä suomen lisäksi ruotsi. Yhtyeen mikrofonin varressa heiluu tätä nykyä edesmenneen Nothing More To Eat -yhtyeen laulusolistina tutuksi tullut Erik Sigvard. Fan vad kul!

https://open.spotify.com/artist/2xQsXLrqFxjCF6yTyi6dl4?si=FUvGs2NKQ–CuS…
https://www.facebook.com/morketband/

Devenial Verdict
Nopeaa, aitoa ja murskaavaa death metallia paiskova Devenial Verdict tuo lavalle toistaiseksi äänityksen alla olevaa materiaalia myöhemmin julkaistavalta debyyttialbumiltaan.

Devenial Verdict – Thrones
https://www.youtube.com/watch?v=3jJjrESQ9IY&feature=youtu.be
https://www.facebook.com/DevenialVerdict/

Tapahtuman järjestää:
Loose Mind Productions
aki@loosemind.com

Kerro kaverille:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin