Turvallisesti yhdessä

On the Rocks on sitoutunut järjestämään turvallisia tapahtumia

Vallitsevan poikkeusajan sääntöjen mukaisesti kaikille On the Rocksin asiakkaille on istumapaikka ja ravintolan kapasiteettia on rajoitettu merkittävästi. Istumapaikkoja löytyy permannolta, parvelta sekä salin puolelta. Keikkaa voi seurata myös seisaaltaan. On kuitenkin erityisen tärkeää säilyttää turvaväli keikan aikana ja jonotustilanteissa sekä pitää huolta riittävästä käsihygieniasta. Asiakkaiden toivotaan pyrkivän olemaan oman seurueensa parissa koko tapahtuman ajan. Liikkuminen ja tanssiminen on kuitenkin sallittua. Käsidesiä löytyy jokaiselta tiskiltä sekä eteispalvelupisteeltä.

Tulethan ravintolaan vain terveenä! 
💛

  • Älä saavu paikalle, jos tunnet olosi sairaaksi, sinulla on flunssaan viittaavia oireita tai olet matkustanut riskimaissa viimeisen 10 päivän aikana. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
  • Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tapahtuman sivuilta: https://rocks.fi/tapahtumat
  • Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
  • Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin, henkilökuntaan sekä esiintyjiin ja vältä tungosta
  • Vältä käteisen käyttöä. Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Maskeja voi tarvittaessa ostaa myös tiskiltä.


Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen keikan alkua jonojen välttämiseksi. Muista turvavälit jonottaessa. Muuttuvat rajoitukset vaikuttavat On the Rocksin tapahtumien alkamisaikoihin, joten varmistathan tapahtuman aikataulut keikkapäivänä tapahtumasivulta.

Suosittelemme maskin käyttöä etenkin niissä tilanteissa, kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Maskeja myydään kaikissa anniskelupisteissä.

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Kädet kannattaa pestä erityisesti silloin kun tulet paikalle, aina wc-käynnin yhteydessä ja tasaisin väliajoin ravintolassa oleskelun aikana. Tiloistamme löytyy useita käsidesipisteitä.

Keikan päätyttyä pyydämme asiakkaita noudattamaan turvavälejä poistumisen yhteydessä. Salista ei tarvitse poistua välittömästi vaan iltaa voi jatkaa tiloissamme valomerkkiin saakka.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä turvallisten tapahtumien takaamiseksi. Olemme tehostaneet tilojemme siivousta. Kaikki yleiset kosketuspinnat puhdistetaan tihennetyllä aikataululla. On the Rocksin korona-ajan omavalvontasuunnitelma on tarvittaessa asiakkaiden nähtävillä pyydettäessä.

Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Ohjetta päivitetään tilanteen muuttuessa.