Turvallisesti yhdessä

On the Rocks on sitoutunut järjestämään turvallisia tapahtumia.

Olemme vähentäneet On the Rocksin asiakaspaikkoja, ja noudatamme annettuja hygieniamääräyksiä taaten kaikille turvallisen keikkakokemuksen. Jokaiselle keikkakävijälle on istumapaikka ja tanssiminen on kiellettyä. Istumapaikkoja löytyy permannolta, parvelta sekä salin puolelta. On kuitenkin erityisen tärkeää säilyttää turvaväli keikan aikana ja jonotustilanteissa sekä pitää huolta riittävästä käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy jokaiselta tiskiltä sekä eteispalvelupisteeltä.

  • Älä saavu paikalle, jos tunnet olosi sairaaksi, sinulla on flunssaan viittaavia oireita. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
  • Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tapahtuman sivuilta: https://rocks.fi/tapahtumat
  • Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
  • Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin, henkilökuntaan sekä esiintyjiin ja vältä tungosta
  • Vältä käteisen käyttöä. Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua
  • Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä tapahtumissamme. Etenkin niissä tilanteissa, kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Kasvomaskeja myydään kaikissa anniskelupisteissä.

Keikan päätyttyä pyydämme asiakkaita noudattamaan turvavälejä poistumisen yhteydessä. Salista ei tarvitse poistua välittömästi vaan iltaa voi jatkaa tiloissamme valomerkkiin saakka.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä turvallisten tapahtumien takaamiseksi.

Olemme tehostaneet tilojemme siivousta. Kaikki yleiset kosketuspinnat puhdistetaan tihennetyllä aikataululla. On the Rocksin korona-ajan omavalvontasuunnitelma on tarvittaessa asiakkaiden nähtävillä pyydettäessä.

Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita ja kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan näitä ohjeita. Ohjeistusta päivitetään tilanteen muuttuessa.

TURVALLISEN TILAN PERIAATTEET

Kaikilla on oikeus vierailla On the Rocksissa.

Emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai ahdistelua missään tilanteessa. Käyttäydy kaikkien viihtyvyys huomioiden ja kohtele toisia kunnioittavasti sekä tasa-arvoisesti.

Kunnioita jokaisen rajoja. Emme hyväksy kenenkään ihmisarvoa, omaa tilaa tai koskemattomuutta loukkaavaa käytöstä.

Turvallinen tila tehdään yhdessä. Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua tilanteeseen. Kerro asiasta henkilökunnalle tai järjestyksenvalvojalle ja pidämme huolen, että asiaan puututaan ja siihen suhtaudutaan vakavasti. Muista, että henkilökuntamme on täällä sinua varten ja jokaisen turvallisuus On the Rocksissa on meille ehdottoman tärkeää. Kerro meille, jos jokin herättää huolta.

Henkilökunnalla on oikeus poistaa ravintolasta henkilö, joka ei toimi yllämainittujen periaatteiden mukaisesti.

Jos koet, että olet kohdannut häirintää tai epäasiallista käyttäytymistä ja siihen ei ole onnistuttu puuttumaan, voit olla yhteydessä rocks@rocks.fi