Turvallisesti yhdessä

On the Rocks on sitoutunut järjestämään turvallisia tapahtumia ja teemme aktiivisesti töitä turvallisuuden eteen. Suosittelemme kuulon suojaamista konserttiolosuhteissa. Korvatulppia on myynnissä alakerran klubin tiskillä.

On The Rocksin tapahtumiin ei saa ottaa:

  • Järjestelmä- ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
  • Alkoholituotteet ja muut huumaavat aineet
  • Lasipullot ja tölkit (riippumatta sisällöstä)
  • Sateenvarjot
  • ampuma- tai teräsaseita tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä tai aineita
  • Monitoimityökalut
  • Räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
  • Paksut ketjut
  • Spraymaalit ja tussit

Kielletyt esineet on jätettävä narikkaan. Laittomat esineet ja aineet takavarikoidaan sisääntulotarkastuksen yhteydessä ja luovutetaan poliisille. Ylläoleva listaus saattaa muuttua tilaisuuskohtaisesti tai turvallisuusmääräysten muuttuessa. Varauduthan esittämään laukkusi sisällön järjestyksenvalvojan näin pyytäessä.

TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET

Kaikilla on oikeus vierailla On the Rocksissa turvallisesti.

Emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai ahdistelua missään tilanteessa. Käyttäydy kaikkien viihtyvyys huomioiden ja kohtele toisia kunnioittavasti sekä tasa-arvoisesti.

Kunnioita jokaisen rajoja ja koskemattomuutta. Emme hyväksy kenenkään ihmisarvoa, omaa tilaa tai koskemattomuutta loukkaavaa käytöstä. Toisiin ei saa koskea ilman lupaa. Seksuaalinen ahdistelu on rikos, ja sille on tiloissamme nollatoleranssi.

Väkivaltainen käytös johtaa tilasta poistamiseen ja rikosoikeudellisiin seuraamuksiin.

Turvallinen tila tehdään yhdessä. Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua tilanteeseen. Kerro asiasta henkilökunnalle tai järjestyksenvalvojalle ja pidämme huolen, että asiaan puututaan ja siihen suhtaudutaan vakavasti. Muista, että henkilökuntamme on täällä sinua varten ja jokaisen turvallisuus On the Rocksissa on meille ehdottoman tärkeää.

Henkilökunnalla on oikeus poistaa ravintolasta henkilö, joka ei toimi yllämainittujen periaatteiden mukaisesti.

Vierailemalla On the Rocksissa sitoudut noudattamaan turvallisemman tilan periaatteita. Mikäli kohtaan On The Rocksissa ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai häiritsevää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle tai muulle henkilökunnalle.