Turvallisesti yhdessä

On the Rocks on sitoutunut järjestämään turvallisia tapahtumia.

Koronapassi

On the Rocksissa on käytössä koronapassi. Passi tarkastetaan jokaiselta asiakkaalta koko aukiolon ajan. Passin luennan yhteydessä tarkistetaan myös henkilöllisyystodistus, joten muistathan ottaa henkkarit mukaan. Koronapassin voi näyttää esimerkiksi tulosteena tai valokuvana puhelimesta. Koronapassin käyttöönotolla halutaan mahdollistaa On the Rocksin tapahtumien sekä ravintolatoiminnan laajempi avaaminen. Passin käyttöönoton myötä On the Rocksin aukioloajat laajenevat, tuleviin tapahtumiin saadaan lisää lippuja myyntiin ja myöhäisillan dj-klubit tekevät paluun

Käyttäjät löytävät todistuksen saadusta rokotteesta, sairastetusta koronataudista ja voimassa olevista koronatesteistä Omakanta-palvelusta.

Toimi näin:

1. Lataa itsellesi EU:n koronatodistus Omakanta-sivustolta.

2. Saapuessasi On the Rocksiin avaa koronapassi valmiiksi ja näytä henkilökunnalle todistuksessa oleva QR-koodi. Varaudu myös todistamaan henkilöllisyytesi.

3. Henkilökunta skannaa lukusovelluksella todistuksessa olevan QR-koodin.

TURVALLISEN TILAN PERIAATTEET

Kaikilla on oikeus vierailla On the Rocksissa turvallisesti.

Emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai ahdistelua missään tilanteessa. Käyttäydy kaikkien viihtyvyys huomioiden ja kohtele toisia kunnioittavasti sekä tasa-arvoisesti.

Kunnioita jokaisen rajoja. Emme hyväksy kenenkään ihmisarvoa, omaa tilaa tai koskemattomuutta loukkaavaa käytöstä.

Turvallinen tila tehdään yhdessä. Jos näet tai koet epäasiallista käytöstä, sinulla on oikeus puuttua tilanteeseen. Kerro asiasta henkilökunnalle tai järjestyksenvalvojalle ja pidämme huolen, että asiaan puututaan ja siihen suhtaudutaan vakavasti. Muista, että henkilökuntamme on täällä sinua varten ja jokaisen turvallisuus On the Rocksissa on meille ehdottoman tärkeää. Kerro meille, jos jokin herättää huolta.

Henkilökunnalla on oikeus poistaa ravintolasta henkilö, joka ei toimi yllämainittujen periaatteiden mukaisesti.

Jos koet, että olet kohdannut häirintää tai epäasiallista käyttäytymistä ja siihen ei ole onnistuttu puuttumaan, voit olla yhteydessä rocks@rocks.fi