Uudistunut On the Rocksin liveklubi avataan 26.4.

On the Rocksin liveklubi uudistuu monipuoliseksi musiikin ystävien keikkapaikaksi ja yökerhoksi huhtikuun lopulla. Mikonkadun uuden klubin avajaisia vietetään 26.-28.4. välisenä viikonloppuna, joka käynnistyy jo torstaina. Lavalle nousevat mm. KauriinmetsästäjätTeksti-tv 666Shiraz LaneDallas Kalevala, sekä Mara Balls.

Remontin myötä On the Rocks ei muutu ainoastaan sisustukseltaan, sillä myös tarjonta monipuolistuu. Baarin puolelta löytyy enemmän pienpanimotuotteita sekä raikkaita drinkkejä, ja musiikkia kuullaan laidasta laitaan. Keikkakävijöille kuitenkin suurin uudistus tulee olemaan se, että lavan paikka siirtyy. Uusi lava parantaa konserttinäkyvyyttä ja tilaa voidaan helpommin hyödyntää eri käyttötarkoituksiin.

”Tavoitteenamme on rakentaa monipuolinen musiikin ystävien klubi, jossa viihtyvät sekä keikkakävijät, että yön dj-klubeilla bailaava yleisö. Uudistunut klubi mahdollistaa sen, että voimme järjestää entistä hienompia tapahtumia ja luoda ikimuistoisia elämyksiä asiakkaillemme” kertoo markkinointivastaava Kia Koistinen.

On the Rocksin kesän ohjelmistoon sisältyy sekä kärkiartisteja, että uusia tuttavuuksia useasta eri genrestä. Livetoiminnan lisäksi myös viikonloppujen dj-klubit uudistuvat ja iltamenoihin on luvassa erilaisia klubeja vaihtuvilla teemoilla.

”Uudistetulla lavalla tullaan näkemään entistä enemmän ulkomaisia artisteja sekä isompia kotimaisia nimiä. Kuten avajaisohjelmastakin voi päätellä, keikkojen skaala tulee olemaan varsin laaja. Myös dj-toiminta uudistuu myöhemmin keväällä” kommentoi On the Rocksin tuore ohjelmapäällikkö Iiro Ylönen.

”Pyrimme vaalimaan On the Rocksin perinteitä, mutta myös uudistumaan.
On the Rocks näyttää uudelta mutta tuntuu tutulta.”

______________________________________________________________________

OSTA LIPUT >>

  OSTA LIPUT >>

______________________________________________________________________

 

Keväällä On the Rocksissa keikkailee mm. Blaze Baley (UK), Samae Koskisen Korvalääke,  Kalevauva.fiMaladyFrancineMedeia sekä Bloodred Hourglass. Katso kaikki myynnissä olevat keikat ja osta liput nyt Tiketissä.